HoppborgHej bloggen, idag ska jag berätta att jag hittat den bästa pub/klubben i Glasgow. The Arches. Kostade £7 att gå in, men fick en rik norman att betala för mig (lånade på obestämd tid). Och där inne, där fanns det hoppborgar! 2 stycken! Har alltid velat hoppa hoppborg nu på senare dagar, och att få göra det på en klubb, ja det är svårslaget. Det fick till och med mig att njuta av tiden. Iaf så länge vi var i hoppborgen. Men man märkten vilken dålig kondis man fått. DÄremot så föll balten, så jag tog hennes fötter. Norrmannen hennes armar och vi började svinga fram och tillbaka och kastade ut henne på 3, genom ett 1x1m hål eller något. Har inte en blekaste hur hon lyckades komma igenom där, men på något vänster gick det. Och hon visade nu här till lunch att hon har både brännmärken och blåmärken, så hon måste ha gillat det också!

De hade även Twister i ett hörn, så utmanade henne i twister för att undvika dansgolvet. Och såklart så vann jag det, jag är omänskligt bra på twister alltså. Däremot, om man känner att tiden inte räcker till. Gör det du ska göra på ett dansgolv, för 2½ timme har aldrig gått så långsamt i hela mitt liv. Bra dans, bra klubb helt suveränt. Men att dansa var inte roligt, inte fören tjugo i tre när folk började dra sig bort. Då klev jag och en fransman längst fram och studsa så det stod härligt till. Allt detta på en halv flaska vin från Aldi för 35kr. 

På lördag är det St Patricks day, så får se vad som sker då. INgen aning, enda jag vet är att jag inte äger något grönt. Får se vad som sker! Nu skall jag fortsätta här, hej hej! 
No one becomes perfect,
but some become greatKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0