oaskijngöoljsgndm
Så mina vänner. En uppdatering! Lätt påtvingad från min egen sida, då jag känner att jag halkar efter.

Vi läste här senast om inflyttningsfesten, som var lyckad och trevlig! Så även dagen efter med hocket, sova sig igenom och få två säkerhetsvakter på sig gnällandes. Är väl inte mitt fel? Matchen var utsold, varje stol var upptagen. nästan. Det betyder att även alla toaletter var upptagna.. nästan. Det gjorde att jag vägrade stå i kö, till killarnas toalett? Har ni hört något så konstigt, har väl aldrig vart kö dit? Men nu var det. Så va fan, jag går mitt i matchen. Men man vill ju inte störa de som tittar? Så lyckligvis satt vi högst upp med en gång bakom oss, så klättrar. Störde ingen :) ... förutom säkerhetsvakten som påstod att "sådär gör vi inte här" . 

Så var bara att få pissa, i lugn och ro, och gå tillbaka. Men denna gång genom att be varje jävel ställa sig upp när jag ska förbi. Valde att inte gå när de var som mest spännande och någon försökte göra mål. Utan när pucken låg i egen klubba, på eget försvar och alla andra bytte. Smart va? Ursäkta.. ursäkta ursäkta.. Passerar en sådär 10 pers och är framme vid min stol. Där står nästa säkerhetsvakt på andra sidan staketet.. "Lämna helst inte din stol under matchtid. Folk kan bli sura av att att folk blockerar utsikten. Andvänd pauserna. Arenans regler"  WTF?! Ät skit din fule fan, först ska jag störa alla, sen ska jag inte göra det? Hur jag än gör så kommer jag inte fåpissa, För finns inte tid för alla att pissa under 15 minuters paus? R-tards.

3-2 iaf, vi vann. Och jag nästan sov genom hela matchen då jag hade 3 timmars sömn efter platvärmningen.Söndagen blev det familjeutflykt till IKEA. Chris skulle ha ett skrivbord, Guoste en lampa och jag inget. Vi tre skulle ha en klädhängare dock. Vet inte varför, jag har min jacka på mitt rum, Chris med och Guoste sin i soffan i vardagsrummet. Fin utflyckt där vi tappar bort varandra, som vanligt, handlar svensk rösti, blåbärssoppa, kanelbullar och sånt. Efter IKEA gick Chris och köpte mexico mat och jag och Guoste handla. Varpå jag hittar William Wallace öl, och hon  kläcker ur sig att hon vill Braveheart (Några dagar innan kom det fram att hon inte sett den.. DAAAAAH). Så vi köpte haggis, Wallice öl och tilllagade allt och hade en skottekväll. Rättare sagt, jag och Chris såg filmen. Någon ringde henne på Skype (Troligen hennes familj som hon pratar med varje kväll klockan 19) (Någon som vill skype med mig varje dag? ) och pratade där i en kvart eller något. Liksom, jag har sett filmen iaf 5 gånger. Chris säkert 500. Och hon noll, vi tittar inte på den för våran skull direkt.

Måndagen fick den stora äran att på en (faktiskt två) stolar installera Guostes nya lampa. Och förklara hur en lampa fungerar. Och sedan sitta på hennes rumsgolv och läsa, rita och jämföra byggnader. Sedan blev det Pub quiz oss 3, teamet Peter Tobin's Beechgrove Gardens B-team tävlade. Peter Tobin är en massmördare som grävde ner sina offer i en trädgård här eller något, och Beechgrove Garden skall vara ett känt odlingsprogram här. Eller något. Så rätt fint namn, men kan säga att det slutade med att vi tog hem första priset, även om vi missade första rundan.. så vann vi än en gång.. en platta öl. Denna gång Corona! Jag och Guoste gjorde väl dock inte mycket. Jag kunde inte svaret på många och Guoste frös och såg ut att kämpa med att förstå frågorna. Men det var trevligt! FÖrresten mamma, drack appelsin juive på hockeyn och cola light på pub quizen. TOg en Corona med lime när vi kom hem, men den var gratis. Och vi firade lite.

Idag har jag lagat ugnsbakad lax med citron täcke, DILL potatis och broccoli, en vitlökssås och en kaviarsås med DILL och lite REäkor, till oss alla. Jag och Chris hade en familjemiddag. Men Guoste glömde sig i bibloteket. 

Nu är ni lite mer uppdaterade om hur allt ser ut, och jag skall sova. GODNATT! 

Try and fail,
but don't fail to try
- //Stephen Kaggwa
Kommentarer
Postat av: Mattsson

bara obetydliga människor äter dill...

2012-01-18 @ 21:55:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0