LAlalallala
Jag har sedan sist..  fått tag på Chris gamla skrivbord! 
Ja.. skrivbord?


Jag har sett räv (Haha, skrev varg först). Små rävar, men de är i stan ;o

Guoste hade en fest, för att fira din 21 årsdag. Är det en gunghäst mitt på golvet? ^o)

När Guoste såg en film på den galna svensken lagar mat, så sa hon att jag skulle göra en av dessa när hon fyllde. Så så fick det väl bli! 

Har hittat till The Park Bar med Sarah, Becca och lite folk. Dessa till jhöger där började vi prata med lite senare. Engelsmän. De hade en svensk vän, som såg precis ut som Two-face i Batman. 

En i min åsikt rätt tuff byggnad.


Artur flyttar till Australien, så jag fick köpa hans cykel för 50kr. Ska nog lika bra betala lite högre summa. Men ja. Dock har jag glömt tagit kort på den. Här är Adri som leker i sanden. (Denna cykeltur blev 15km. hade lite ont i arslet efter det :(   ) Och så har jag cyklat på vägar. Det känns ibland bekvämt, enda jobbiga är att det inte finns någon spegel på cykeln :/ 


Annan vinkel, med liten ö i vattnet! Det var något mer jag skulle lägga in här... kommer inte ihåg vad dock. 


Never regret.
If it’s good, it’s wonderful.
If it’s bad, it’s experience.

- Victoria Holt
Ayr och världsmästerskap i säckpipespelning

Godkväll kära medmänniskor 
 
 En hel del har hänt sedan jag sist uppdaterade. Däremot så skulle det skapa ett inlägg längre än ett normat tåg. Därför, kortar jag det av till lite utflykter istället.

Jag har sedan sist vartOch sprungit efter svanar i Ayr.

Adri har tappat brochyrer innan vi åkte till Ayr, men duktig flicka plockade upp efter sigHittade Vasa knäckebröd i en polsk skolåda till affär!


Hittat himelen på jorden, även ett av min fantasis största lekparker


Jag har stekt på någon stol

Jag har vart på världsmästerskap i säckpipa. 225 band, och över 2000 spelmän vill jag minnas. Det fanns kiltar, överallt

Även blonda töser i kiltar :>
Så det har ju givetvis spelats säckpipa (med trummor och dylikt)


Higlandgames, som ni ser.. en svensk flagga! Tyvärr gick jag inte dit fören vid 1400, så måste ha missat de svenska tävlandena. MEN VI TÄVLADE
I bland annat att kasta pinne

Inte att dansa skotsk balett, men ja, speciellt på sitt sätt


Även killar dansade detta av någon anledning :)


Sedan bar det av för skotsk folkmusik

Och senare slog de om till skotsk folkdans. Ceilidh. Detta varade nu i några timmar, tempot var högre än vad jag är van med (på danserna) men valserna gick samt de enklare. I slutet blev det mer rock'n'roll och folk hoppade och studsade, till... folkmusik. Men jag har film, så när ni hör musiken förstår ni. Hoppas jag :) 

Efter det slog vi oss ner, jag, Rebecca ( sittandes till vänster, Skottland), Sandra (Sittandes till höger, Tyskland) och lyssnade på Sandras vän Terry (Skottland) som spelade gitarr, mannen har en fantastisk röst. Jag skulle gå hem, och gav det 15 minuter innan jag skulle gå min väg. Vi blev kvar 1h 45min. Lyckades samla som mest 20 personer som satt och stod runt omkring och sjöng med, 01.30 - 02.00 på natten. Fantastiskt. Lite tack till den nattkäkande killen i dragspel som mitt i sin mat drog  fram dragspelet och hoppade in. Grymt :) 


Och jag tror det får summera det.

Innan jag går vill jag dock lägga in ett par extra ord jag läste/hörde någonstans. Det handlar om mål och drömmar. På frågan vad någons mål eller drömmar är, är det väldigt difust för många. Man vet helt enkelt inte vad man vill. Men då kom frågan -> 


Om ingenting stod i din väg, om du redan hade det
och fick vara vem du ville och göra vad du ville.
Var och vad skulle du vara då? 

RSS 2.0