LejontandDet här med att vara överproduktiv. Det ska man se upp för. Det är farliga grejor det. Jag har alltid vart den, som ställer upp. Och jag tror, att det ligger i från långt tillbaka. Trots allt, om du vill ha ett ja på en fråga. Vem frågar du troligast, den som gav ett ja senast eller den som sa nej? 

Troligen den som sa ja. En gång är ingen gång och två är lika med noll. 

Det betyder att har du ställt upp en gång, lär du få göra det igen. Och igen och igen och igen. I slutet, är det dina handlingar som styr dig, och inte tvärt om. För jag menar, kom igen. Är du den som ställer upp, inte slår man bara av det rakt av och helt plötsligt blir en sur mjölktetra som skiter i alla? Naaah .Det är inget smart drag. 


Istället, lägg dig sov. Fundera ut hur taket skulle se ut om du fick måla om det. Rosa? Fullt med fluffiga brääkande får eller kanske syrsor? Blåa sådana då självklart. Nej, lägg dig ner och försök o lista ut hur allt såg ut när första myran lyfte ett barr. Var det svartvitt, var myran själv, hade den 6 ben och vad hette den? 

Det är en morgondag imorgon också, vi kan lösa problemen då. Eller på onsdag, har nog tid över då med (: Många känner krav att hålla sin gräsmatta ogräsfri
för att visa att de har kontroll över det som växer.
Jag har löst det genom att medvetet
låta maskrosorna växa fritt.


P.S Visste ni att namnet maskros kommer ifrån att de ofta har massa fula tripsar. Vilket är de där fula krypen som ofta springer runt inne i maskrosen? Ros saken är väl från deras lite spetsigare blad kanske, vilket jag chansar mig till, då maskros heter Løvetann På norska, dvs Lejontand. Och på engelska dandelion som är från franskans dent de lion som ordagrant blir tand av lejon eller något sånt. 

Tack Wikipedia för att du hjälper mig med mina livsavgörande funderingar, är dig evigt tacksam! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0