Poke
En lite allt för händelserik söndag det blev. Inte så man klagar, var trevligt. Men aldeless för lite vettigt gjort. Efter fikat med the ginger thing bar det av mot Stormarkand storlek mindre för hela lägenheten skulle visst handla. KUl att se 6 studenter handla och lämna affären med en 65l ryggsäck samt 4-5 påsar med mat. Liksom, what? 

På vägen till das affär passerade jag och Caire, för er som inte fattat så är Claire the ginger thing. Hennes pojkvän kom in i vardagsrummet för några dagar sedan och frågade "Has anyone seen the ginger thing? " och syftade då på sin rödhåriga flickvän. Jag tyckte det var kul. Anyhow, så vi passerade uteliggar kampet så började prata om det. Så berättade om mina vänner där. Att fått rita i deras bok, ritat vikinga hjälpar, skatter, de ville jag skulle skriva " Sebastian, King of Kings, Viking, Sweden * Rita en vikinghjälp* *Rita en regnbåge med skatt undeR* LIksom whaaat? Men gjorde som de sa, förutom regnbågen.. den fick Fiona rita. Rita med färg är inte min grej ritkigt!

Så påväg hem vill Claire gå förbi de hemlösaoch bjuda på choklad. Med motiveringen "När jag är ledsen, blir jag glad av choklad. Och jag vill göra dem glada!" - Tyvärr tyckte inte hennes pojkvän att det var en så bra ide. Killar är så kalla ibland. Men men!

Sen blev det lasange, utan ost till dig, blev triatlon filmer med Das tysk och en promenad hem. På vägen hem gjorde jag dagens första fina grej. Såg en lätt full 20-25 åring sitta längs gatan, verkade själv, föruitom den lite äldre indiern som verkade försöka kolla hur det var med henne. Då han redan var där kunde jag ju inte stanna riktigt. Men då hon viftade med händerna som "Esfch, ja må fhint. Blara lite full." Så antog jag att det inte var hennes.. vän. Så jag stoppade ett par polismän, som patrulerar överallt kvällstid och berättade om vad jag såg så de skulle i alla fall gå dit och ta en titt :)

Btw, det var söndag igår. Här är det ingen ursäkt för att inte festa. Alla krogar var öppna, folk var halloween utklädda och folk gick fulla omkring överallt när jag var på min väg hem. Detta var längs gågatan då.

Sedan strax utanför mitt hus passerar jag två människor som står vid en mörk bil. Jag reagerar bara på en lampa som blinkar till. Och tänker väl inte mer på det. Sen tittar jag snabbt dit, och tycker jag ser två maskerade människor. OCh kopplar till bilstöld, men som en normal svensk säger jag inget.. utan går på. 

Tyvärr så var min gåpå bara för att jag inte ville att de skulle börja jaga mig med stålrör för att jag ser något jag inte ska se. Så ja.. jag går, och tar ett varv runt huset och skall smyga upp för att se om det jag såg var rätt. Som tur är möter jag en herre på andra sidan lägenhetshuset som är ute och går med sin hund. Och bara.. "Exuse me, I saw two guys with what I belive was covered faces trying to steal a car on the other side of this house. Can you just join me around and check it to be on the safe side? "  Först han bah huhhhh? 

Men vi började prata mera, och visade sig att han var riiiktigt trevlig! Och han förstod varför jag söker ny lägenhet. Förstod mitt problem :/ I vilket falls så fanns inga kvar när vi återkom till bilen. Men han tackade iaf och sa att jag gjorde det rätta. Då blev jag glad :) Nu ska jag fortsätta med det vettiga här! Uppdatering 12.58

Tips från coachen

Stoppa inte ner en gaffel på metalltrådarna i en brödrost när den är igång för att se vad som händer. Det kommer att dra ut säkringarna i hela din lägenhet, stänga av allt ifrån spis, kylskåp, frys, tvättande tvättmaskin och strömmen till din dator! Du kommer inte att kunna värma din mat, koka mat eller ens starta radion. 

Undra om det händer likadant efter att jag dragit upp säkringen igen?...

Först ska jag bara ta reda på vilken säkring, för var bara en som var av av de på skåpet. Stod inte vad den var för O.o Får vänta till hyresvärden kommer hem. Så hoppas att han gör det också x)
A man with a briefcase can steal
millions more than any man with a gun.
-// Don Henley

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0