Deeeet blåååseerHeeeeeeeeeeeey

Min telefonringde idag från ett telefonnummer som inte fanns i telefonboken. Och det var ett från.. landline... ehm.. hemtelefonsak. Sådana gillar jag inte att svara på! Men jag gjorde det, övning ger färdighet! 

OCh vet ni vem det var? :D 
Inte jag heller. Har redan glömt bort namnet. Glömmer alltid bort namn så enkelt. Kommer ihåg något på J. Bra början? Ja-A! 

Anyhow. Det var ett gym som ringde... För ett gäng dagar sedan, 4 för att leka exakt så använde jag min kod jag fått av min mobiloperatör. De ger mig massa gåvor, så har gym, jag har presentkort på parfym, jag har paintballrabatter och massa skit. Gymmet gick ut i slutet av sept. så signade up mig för det. Men då jag har vart lite ringrostig har jag inte tagit mig dit.. Så de ringde. Och tänka sig, nu ska jag visst dit imorogn klockan 10?  Nu att jag är frisk, eller.. Om inte annat får jag skynda mig att bli det =D Men bara lite gult fin klibbigt gegg i näsan kvar. Annars mår jag kanoooon! Så imorgon klockan 10 mår jag ännu bättre! 

Kollade även in vädret för imorgon.. de brukar ha bilder för att man lätt ska förstå vad Rain, sunny eller så egentligen är.. nu står det WINDY! Så får se om jag kommer fram utan att blåsa båt O.o Men ska nog gå! =D 


Vid gynsamma vindar, 
håll kursen! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0