aejihghngdslk

Idag har det kollats på lägenhet! Kort och gott hur lägenheten såg ut. Med utsikten. Inte allt för illa. MEN HELVETES JVÄLA FITTHEMSIDA KAN DU ITNE LÄGGA BILDEN DÄR DEN SKA VARA?! DET HÄR CHIPS MED SMAK AV KCKINGOIJNLASGKN ( Kyckling) 

Pussla ihop text och bilder får ni göra själva. Och inget fint citat heller. Jag är för sur. 


Varning skall ges, lite för stressad så orkar inte uppdaterata propert.

Blanda inte ihop pinnen där med den som var under fyverkerierna. Det här är en annan pinne som står på torget. Julpynt med julmarknad, tivoli med slänggungor, waterslide Glasgow Ayyye (litet ordskämt istället för London eye) samt en Isrink runt den där pinnen som man inte ser. Det var stängt, och jag är mobbad. Men inte så mobbad att jag åker skridskor själv :>

DabilidamTuff dag. Vid tio igår kväll hörde två galningar av sig och tyckte jag skulle komma ut. Jag satt i stunden med en varm kopp choklad och letade lägenhter (Då den jag skulle flyttat in i inte ville längre ). Tunnelbanan var död och en promenad till Kelvingrove skulle ta ca 50 minuter enligt google maps. Yey (y) 

Men jag ringde en taxi, kastade mig i duschen och tog på mig kläder. När jag tog på mig kläder så ringde min telefon, missade samtalet precis. Privat nummer. Men springer ut för att kolla om det var taxin. Ingen taxi där. Så in och på med mer kläder! Fixa dona och kollar om det står en taxi där varannan minut. Tilllsut ut på gatan för att vänta... och vänta.. o vänta...

40 minuter efter att jag ringde och beställden, och fått på hur lång tid det skulle ta.. "not long". Så sa dem.. "Vi hade en taxi hos dig för 25 minuter sedan?" Varpå jag besvarar med "Jaha, undra varför den inte plockade upp mig då. Troligen var det taxifan som ringde, men inte stod utanför så jag inte såg den. Och tyckte inte att ringa två gånger eller lämna ett meddelande var nödvändigt.. Så åkte. Men tack Glasgow Taxis för att ni iaf kan skicka en till. Som den kör in på fel gata, svänger runt som ett missfoster och jag får vinka som en flygledare och nästan hoppa framför taxin för att han ska se mig. Och hans hälsningsfras var.. "Vi hämtar alltid upp våra kunder vid den angivna adressen" . Vilket jävligt dumt för att de inte verkar kunna hitta dit. 

Meeen vid 12 lyckades jag vara vid the Park Bar för att träffa Rebecca och Andy. Puben stände dock i samma veva, så vi tog oss till en ny som har längre licens. En öl, sen var licensen ute! Men tog en månad att få beställa pga av en idiot som stod kvar vid baren efter att han beställt. Så korta Rebecca inte direkt kom fram :>

Lincens to slog och planer smeds på vart vi skulle. Andy ville till en pub, jag en pub och Rebecca hem. Det blev hem. Hem till Andy och se på Spaced. En brittiska kommediserie. Lite dricka där till det, sedan somnade Andy i sin fotölj och efter ett tag somnade Rebecca på mig vilket ledde till att jag satt själv till 6 på morgon och såg igenom 2 säsonger av Spaced. Men det var bra! Från typ 1600-talet, men gud va jag satt och skrattade för mig själv :]


Nu sitter jag med en kopp varm choklad och insett att jag har misslyckats med min SEAL träning. Att inte äta på 24 timmar. Slog mig att jag skulle testa, för att se hur hungrig man blir. Tyvärr i kapp med början på en insulinkänning som jag var tvungen att räta upp blev tuggsuget för lockande. Var inte problem med hungern. Men så besatt av att tugga på något :/ 

Nu springa, HEJDÅ
(Gick av någon anledning itne att flytta nedstanståndetill höger,
hela allt flyttades. Jävla tjockboll) 

Om du hela tiden håller blicken mot solen
så kommer skuggan aldrig att besvära dig.Moln


Oj va mycket!
Idag har jag gjort något jag inte gjort på mycket länge! Idag har jag uppdaterat bloggen.

Och som ni kanske förstår har rätt mycket hänt dessa dagar sedan sist, och jag tänker inte göra en. HEJ SANNE :D Och skriva elva a4 ark. Först och främst för att jag inte orkar, och för att. Det blir så långdraget! Jag tänker låta bilder tala, och kommentera till dem istället. Det ni missat under veckans gång, ja det får ni väll skylla er själa för att ni faktiskt inte pratat med mig. H3h3h3 (: 

Obs, bilder är inte i kronologisk ordning! 
Jag har stått på Glasgow Green, och tittat på bonefire sak. Åfesten är stor i Etown. Och fyverkerier.. då är det många som står på Nybron och tittar. Jag svär. Jag stod mitt i skiten och åt vilket håll jag än tittade så såg jag bara människor. Sårt att uppskatta, men många var det! För fyverkerier? 
Har även fått vara med om att tunnelbanan tappar all sin ström. (förutom för säkerhetsgenerator saken i själva tåget antar jag) För hela västra delen av Glasgow blev strömlöst. Och jag satt på tunnelbanan då, yey.
Enda ljuset som fanns kom från ficklampor, mobiler eller bilar. Då tunnelbanan inte kunde fortsätta köra, eller få kontakt med andra stationer. Jag är bara rent allmänt tacksam att vi stod stilla när detta hände och inte var mellan två stationer, så fick jag ta en promenad hem (: Och jag är tacksam att jag har en telefon som klarar mer än att ringas med. GPS, karta, vägvisare, ficklampa, skype, sms. Jag kom hem utan att bli uppäten av zombies! För det kändes fan som att gå i en zombie värld. Jag menar, det är en sak att gå i en skog när det är mörkt. Men det är FAN äckligt att gå bland hus när det är totalt bäcksvart, något rör sig där, en dörr slår där och larm går där ( då strömmen slås ifrån på ett larm och sedan kommer åter så startas larmet. Ström kan komma tilbaka i företagslokaler som har en extra nöd generator). Det var äckligt! 
Fränt dock när jag kom till min gata, där man ser att ena sidan av gatan har gatubelysning... Medans andra är kolsvart! Här låg alltså gränsen i vilket nät som tappade ström och vilket som inte gjorde! Jag skulle svänga vänster här. Mitt hus klarade sig från strömlösheten :) 


Bifogar med en fin bild på en kåk från gågatan som fått ett litet lyft till denna vinter ser jag. Rätt fint! 

Sen tänkte jag ta denna bild åt min far. Glad att du inte har den uppförsbacken när du skall gå till bilen! Och glad att du itne har den uppförsbacken vintertid att gå i till bilen! =) 
Och som en del av er vet har jag haft en vegan vecka sedan i måndags, så jag lever på grönsaker och gnäggar en del. Så JA Ammi, det där är brockoli.  Ja, det är bönor. Ja det är någon ful gurka bredvid soya mjölken. Och ja, det är veganska fejkkorvar och skinkor gjorda på.. enligt bror min.. Myskoproteiner.Och faktiskt tagit mig ann att laga en måltid av veganmat? Trodde aldrig i hela vida världen att det skulle hända mig. Men smakade inte så illa! Enda som smakade var dock potatismos och grönsaker, de där vegankorvarna smakade pappersverk. Men Oliver( min nya vegankompis) sa att jag ska tillaga de med lite kryddor så blirdet bättre! 
Bild från idag faktiskt, då fröken Rydgren och hennes kille var här. Hon planerar att börja plugga på Hogwarts, eller.. Glasgow University.  Detta är inre gården av das business School of Glasgow awesomenessie. 
Och som i tidigare inlägg Klicka här så vet vi att man tycker om att använda kyrkor? Detta är en gammal kyrka som idag är en......... hatar när man tappar svenska ord. Ja ni ser, där man har lectures. FÖRELÄSNINGSAL! tack google translate. En föreläsningsal, i en kyrka? Denna är då förken Rydgrens kanske kommande sal om hon väljer att plugga politik (What? ) här.     
Det var allt för nu! Imorgon är dagen bokad, lite för mycket. vid 10 bär tåget av till Edinburgh för Vegan sak, det regnar just nu och jag hoppas att det inte gör det imrogn. Vid 3pm skall jag kolla på en lägenhet och vid 8 ska jag på bio med ett gäng folk och sedan dricka öl. Ska försöka flytta lägenhetsvisningen några timmar senare, blir stressigt i Edinburgh annars. Men det går sig vägen! Söndag blir det som vanligt fika med Clarie hoppas jag, och innan söndag skall jag veta om jag fått lägenheten jag kolalde på förut eller inte. Damerna sa att jag skulle få reda på i nästa vecka, men landlorden sa att jag skulle få reda på i slutet av denna. Jag hoppas mer på Landlordens ord! Annars skall söndagen få erbjuda pappersarbete till döden kommer o hämtar mig. Tack o hej leverpastej! 
Höll även på att glömma, vann en tävling med denna ->Tackar Wibke för mycket fina bilden! // Vielleicht in Deutsch, so dass Sie verstehen, wenn Sie lesen. Danke Wibke für die sehr schönes Bild! Hoffe, dass die Übersetzung richtig war:)


Everybody wants to be somebody;
nobody wants to grow
-//Goethe

Are you looking for business?
Oj, mycket som händer jao.

Men tänkte dela av mig av lite dåliga saker. Idag gick jag för en lägenhetsvisning i östra delen av Glaskow. Jag knatade på längs Duke Street, syster Sara vet vilken det är, det är samma gata som Tennents bryggeri ligger på, stora långa vägen mot Celtic Park, om man inte går via vägen London men det är en annan historia. 

Gick där och lyssnade på musik när jag möter en människa. Det var mörkt, så såg inte mer än ett par kvinnohöfter som rörde sig lite mer än normalt. Och till alla lite udda människor så behöver de ju ett leende att möta? Så jag ler, säger hej och knatare vidare. Trodde jag. Hon stoppar mig och frågar något. Nu hade ju jag musik i öronen så hörde inte, tog ur headsetet och ursäktade mig och frågade vad hon sa..

"Are you looking for business?" 

Jag må erkänna att jag frågade min hyresvärd när han kom hem om jag tolkade meningen rätt, och det gjorde jag. Hon frågade om jag ville köpa sex. Jag listade ut det rätt med tanke på kläderna jag såg hon hade på sig, eller rättare sagt inte hade påsig. Så antog att antingen ville hon sälja sex, eller droger. Jag sa nej tack och gick vidare. 


Jag fick däremot hålla mig själv i skinnet för att inte gå tillbaka och erbjuda henne hjälp ur detta skit. Men samtidigt, hon kan ha en hallick med slagträ sitta i en bil runt hörnet. Så valde att helt enkelt... gå. 

Däremot klarade jag mig inte för länge. Nu ikväll knåpade jag ihop ett mail till polismyndigheten här och berättade om det, vart det skedde, ålder osv på henne och bad om tips.. vad man ska göra i den situationen. Hoppas på svar snarast möjligt! 


Annars har St Enoch börjat juldekorera köpcentrumet igen. Pretty coola huh? 


So har även Mercant City med del av stadsbibloteket tror jag det är till höger. Las stjärnhimmel! Om några dagar tänder de julbelysningen på George Square också tror jag.


Och kvällens debatt/omröstning om hur vad Glasgow Occupy skall förflyttas eller ej nu när julesaker skall ske på torget. Eller flyttas ska det, röstningen var om de skulle flytta med eller motvilligt. Kan säga att många ville bokstavligt talat slåss för sina rättigheter medans andra ville slåss symboliskt. 

Jag säger, flytta och visa folket att staten TVINGAR bort er ifrån offentlig mark där ni har rätt att vara. Det kommer ge publicitet. Det är vad de behöver. 

Men men, min röst var lika mycket värd som alla andras. Nu flyttas det, och inom några dagar går omröstning om vart och när flytt skall ske.Fick även massa låttexter som skall sjungas. Men orkar inte publicera de nu, nu skall här sovas och förvaltas en ny dag imorgon! 


You don't drown by falling in water.
You drown by staying there.RSS 2.0