JAG ÄR EN FIN ENHÖRNINGDet här hämtade jag hem idag :D  Kavajen är en enkel ifrån Dressman, i nästa vecka skulle min ramla in. Så kommer någon enstaka mer bild då ;)

Isle of Islay


Lite bilder ifrån Islay kommer här! iaf 3, på mig =) 
Här är jag när jag hjälper Bowmores whisky skapare att vända på kornen så de torkar :)


Ännu en mycket vacker bild, har inte kommit på vad jag gör. Dödar säckpipan, suger av den eller vad som nu sker :O Ljud vart det då inte i den, inte mer än i de tre pinnarna som sticker upp. Den rakt ner som Lindsay skulle spela på.. inte ett ljud :( Sjukt svårt


Avslutar med en bild på mig och benny utanför Bowmores hembryggeri :) 
Deal or no dealDå får vi se vad som händer! It's such a perfect dayOkey, har testat här över en tid.
Och jag gillar inte det faktum att jag har
fler läsare de dagar jag inte skriver :[
ha-haDet är svårt att vara stark när du gör mig så svagFredagkväll, och idag klarade jag NÄSTAN den strikta dieten helt utan att tugga på NÅGOT extra utom den för mig fågelportion som skall ätas. Men, jag måste krympa magsäcken! 

På måndag kör vi strikt i en hel vecka.. Måndag- Måndag

Kommer inte ihåg matschemat exakt.. Men en måltid är ca 50g ris och 120g lax. Det är allt. DET FÅR FAN PLATS I MIN HAND JU >.< 


Så en vanlig dag kommer att vara:

Frukost

En skål gröt
Ett ägg
En Sunrise 
½l vatten för sport drycken

Lunch

50g ris
120g lax


Middag

50g ris
en kyckling filé på inte en aning antal gram

Sedan en frukt eller något hit och dit mellan och självklart paprika, lök och spenat etc som grönt vid varje måltid samt grönt te då och då. Inga såser, inget annat än ovanstående. Inga popcorn till en film, ingen choklad ingen skål flingor eller glas mjölk. (självklart undantag för insulinkänningar)
Vi har även lokaliserat vart IKEA ligger någonstans, så skall ta en promenad dit någon gång.. Det är bara 7km enkel resa.

Var inne på deras hamsida och kollade runt, och fann denna text. Där jag vek mig åtta gånger i skratt: 

In Sweden, the fika, or coffee break,
is a treasured part of the day. And the
Swedish fika tradition holds that coffee
should be served with sweet pastries,
like KANELBULLAR (cinnamon buns).
This typical Swedish pastry stems from
the early 20th century. In Sweden, we
even celebrate “the cinnamon bun day”
on the 4th of October! Serve with
BRYGGKAFFE MELLANROST (filter coffee
medium roast organic) or with a glass of
SAFT LINGON (lingonberry syrup).

In Sweden, the fika, or coffee break,
is a treasured part of the day. And the
Swedish fika tradition holds that coffee
should be served with sweet pastries,
like KANELBULLAR (cinnamon buns).
This typical Swedish pastry stems from
the early 20th century. In Sweden, we
even celebrate “the cinnamon bun day”
on the 4th of October! Serve with
BRYGGKAFFE MELLANROST (filter coffee
medium roast organic) or with a glass of
SAFT LINGON (lingonberry syrup).Gillar att det står KANELBULLAR, med versaler.. Precis som att vi ÄLSKAR kanelBULLAR. Vilket är svårt att inte göra O.o  Samt att det står SAFT LINGON.. SAAAAAAAAFT LIIINGON!!!DIrekt ifrån Ikea.co.uk

Ska även tillägga att det är billiagre för mig att åka till Ikea och köpa en 500ml Norrlands guld export 5.3a än vad det är för er tarvelbarn att åka till systemet och köpa den på svensk mark. 13.50 på systemet, 11,23 på IKEA med dagens valutakurs ;) 


And this moment will never return

The gods
envy us
They envy us our mortality
For
every moment could be the last
Everything is more beautiful
Because our fate is sealed
You will never be more beautiful than right now
And this moment will never
return


- Akilles i filmen Troy


"Idag kommer regnskurar över landet. Även lite växlad molnighet med en sol som kommer att titta fram mellan haglet!"Här kommer lite bilder på hur vädret varierar här. Några var här, men så fort någon kommer hit har vi ändå rätt tur med vädret :O  Bilderna är i tidsordning, uppifrån och ner. Håll koll på hur köksfönstret är torrt, respektive blött. Samt att solen faktiskt flyttar sig över himlen dem gångerna man ser den! 

(2 av nederbörderna är mer hagel än regn )


Nu ska jag ta mig ut på en löparrunda i än så länge.. SOLSKEN! I walk through her hillsOrkar inte göra något kort kartläggning om blåbäret än, fick inte riktigt tid så det räckte för det. Fått reda på att mäklarna kommer förbi imorgn, vilket innebar städning. Även vart inne i stan pga ett kommande regnoväder behövdes det inhandla fukttålig regnjacka till löpningen åt bror. Men sedan så! 

Har iaf en innehållförteckning som jag så fort vädret tillåter mig ta mig till en shop här i närheten och få innehållet pris satt i deras produkter. Ska bli spännande att se! 


En liten latjo sak idag var att på tåget hem sa acke till mig.. "Svenskar?" Och pekade till säterna till vänster om mig.. Nej, tänkte jag.. Kom igen.. 1,6 miljoner invånare. Man är uppvuxen med ett svenskt språk, man har svenska röster överallt. Säger någon Mama, så låter det svenskt. Sen inser man, nej det låter likt. Men dem här var annorlunda, jag lyssnar i vanliga fall inte på andras konversationer.. Men kom igen, de talade svenska!

Jag: "Det var länge sedan man hörde en svensk röst här"
Och de stirrar som de sett ett spöke. Visade sig att de var från Skåne, i grund och botten från Danmark. Så de tog kort och allt O.o
Så Sky eller My om ni läser det här, vet ni någon dansk/Skåne sak som vart barnklappare i Glasgow 2005?

Annars är det väl inte mer att säga, mäklarn kommer imrogn som tidigare nämnt. Ska nog kolla på våran fuktskadade bänk eller något. I tidigare inlägg står det om 38km/h är räknade här, stämmer inte längre tror de höjt något och inatt väntas 100% luftfuktighet! Så, blir att sova i badbyxor och och fästa en orange lina rund midjan ifall något händer :O 


Nu ska jag läsa mig en sväng, adjö! 
The storminess will turn to light


9e Mars idag, här skiner solen med sina 4 grader och 5-10 km/h i vind. 81 % luftfuktighet och allt tillsammans ger en kylande effekt till ca -2 grader.  Kanon med Win7 gadgetar som visar hur det är JUST NU. Och inte en opålitlig prognos x)

Faktum är att imorgon nalkas det storm, 38km/h och hela 97% luftfuktighet natten till torsdag! 38 km/h ca 10,5 m/s, ger en FRISK VIND?! FÅr se hur frisk vinden är när de säger storm. Så vi får se om vi tar oss in till stan och köper en regn och vindtät jacka åt acke, kan behövas om han skall ut och springa i dessa 6 regndagar som ligger framför oss innan solen skall trilla fram igen! Igår "firade" även jag och Lisa 4 år sedan vi blev tillsammans. Än en gång gratulerade jag henne och bjöd ut henne, den här gången lite skämtsamt på chokladsås, men även denna gång togs det då inte emot tacksamt! FIck en mer eller mindre utskällning denna gången också. INte utskällning kanske, mer en tillsägelse att det kanske var lite dumt då hon har pojkvän! Får göra ett nytt försök nästa år att göra henne glad "/ 
Idag skall det grävas fram information om Kyani Sunrise, lämnar en liten slutrapport ikväll :) How long do I have to climb, up on the side of this mountain of mine?


Jag har funderat på att åter ta upp den här saken. För hundra fjärde gången ungefär, men man ska aldrig ge upp ;D
Har även gjort en liten lista av vad veckan ska innehålla, dag för dag

Ämnerna som skall plockas ner under veckan är:

Målsättningar
Personlig Utveckling
System
Sunrise
Sunset
Fx/ Extreme


6 st ämnen, som skall ges varsin dag

Idag vadle jag att jobba med målsättningar och gått lite igenom mer konkret vad jag vill uppnåDet jag med hjälp av en karta kom fram till är följande:

1.

V.11 ska 3 distrubutörer och 5 egna kunder vara inskrivna
V.12 9 d och 5 k
V.13 21d och  5k
V.14 vill jag ha en AP2. 

Kunna löpa så pass att jag känner det skönt, även under löpning, vilket det tammefan inte är nu x) 
3.

Jag ska få en så pass okey inkomst att resterande tid här kommer kunna gå runt på den.4. 

Efter att ha läst Göran Kropps bok 8000+ fick jag för mig att göra liknande, men börja enkelt. Till sommaren ska jag bestiga Mount E.. Kebbebebenekasie. Bestiga är väl ett spännande ord, då vägen jag tänk mig mest är en promenad. När jag läste vad som behövs hade något svarat "Ett par bra skor, glatt humör och en chokladkaka". Så ska nog inte vara något trassel. Mitt mål härifrån nu är att komma i form till den ändå 2,5mil långa promenaden det är tur och retur samt att kunna betala det som behövs med mitt kära, blåbärskort. Räknat med att inte allt för många tusen ska behöva läggas ner. Så ska nog gå :D 5.

Stolt kunna återvända hem och säga.. Jag gav allt 

Imorgon vet jag inte vad som står på schemat, får känna efter då om jag skall räkna system eller leta information om blåbär, uppdaterar då! 
En bild ifrån kebbes topp. NÅgon norge kille som fotat.


Everyone wants to heaven, but few want to die


7 dagar sedan jag skrev. Och jag har nu börja inse fakta. Det är inte försent, men det blir bara svårare ju längre det går. Problemet är att det är svårt, känslor blandas med plikt. Jag är nervös för att komma tillbaka med slitna skor. 
Vet inte riktigt hur jag ska planlägga min dag. Har haft så mycket tid att tänka, har haft så myhcket tid at tplanera. Men, som någon amerikansk president nångång sa: Om någon ger mig i uppgift att fälla ett träd, så kommer jag att lägga dubbelt så lång tid på att slipa yxan, som att hugga.   

Och det ligger något i det, för att hugga med en slö yxa är bara slöseri med tid. Och det skulle ge mig till slutet av mars. Men jag har så många ggr förut sagt, NU KÖR VI! Sen har det inte blivit av. Men kanske det här är den där gången, som bara ska bli av?...  

RSS 2.0