Kikärtor i kryddig tomatsåsSåhär firar man jul i brist på annat. In på "Vadfanskajagätatillmiddag.se" Eller vad det nu var och tillaga det första som kommer upp! Det blev Kikärtor i kryddig tomatsås!
Mums  Klicka in och få recept, för att springa iväg och köpa allt som inte fanns hemma (vem har något av detta hemma? :O )8 st

hackade vitlöksklyftor

2 st

hackade jalapeños

5 cm

skalad och hackad ingefära

3 st

grovt hackade lökar

2 msk

spiskummin

1 msk

koriander

0,75 tsk

cayennepeppar

1 burk

krossade tomater

2 burkar

kikärtor

3 dl

vatten

2 msk

färsk koriander


Så vi börjar med att skära lök, receptet säger 3 lökar. Jag säger 2 stora.

Mixa 8 klyftor vitlök. jag säger mixa så många som möjligt för att de inte når upp till mixerbladen. På med gaspisen ( HEJ MAMMA :D ) 


Och fräs löken


Se till att du har något bra att titta på. Tex Stuart Little! 

Inse att du inte har ingefära, för det glömdes handlas. Och att det inte vill mixas. Jag vet inte, är det någon som vet om det där kanske är en drinkblandare eller något? För den klarade inte av skiten. Så tillsätt palsternacka och öl för att få det lite bättre.
Glöm sedan bort att ta bilder medans du tillsätter krossade tomater, kikärtor, kyrddor och annat kul. Kan vara pga att jag faktiskt diskade samtidigt, glöm inte diska. Ingen gillar ett smutsigt kök. Gå till blomman i fönstret som du inte har en aning om vad det är för blomma, stjäl ett blad och sätt ner. Servera! Och glöm inte ta bort bladet, tror inte man ska äta den. 
Nu är Stuart little slut och maten skall ätas till en film från när man var liten. Matilda.

Serveringsförslag säger att det skall ätas till något. Men spara tid genom att äta det som det är :)
Smaklig måltid!


- - Varning för de hela vitlöksklyftorna som inte delades i mixern - -Mr. and Mrs. Little,
we try to discourage couples from
adopting outside of their own... species.
It rarely works out.
-// Mrs. Keeper


OH MY GOD. JAG INSER NU I EFTERHAND ATT HELA SÖKSAKEN ÄR JU INSTÄLD PÅ GRÄSMAT. INte undra på att jag fick äta upp kaninens mat : ( Testade vad jag fått äta med kött... kycklinggryta med smak av jul. Nästa uppdatering blir imorgon, detta skall då bli min frukost! Tror jag... eller lunch. Ses då allihopa!

Liten extra uppdatering här... Är ju julafton? Och tomten har ju vart här med ett paket! En get i Tibet! :O Tack tomten :D Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0