Promenad
Ibland sker ju sånt som man inte berättar för föräldrar. Sånt som liksom, bara gör dem oroliga och man därför räddar de från att veta. Jag har haft en lite sådan natt. 

Festen med Hockey folket var lyckad! Bättre än förväntat. Var väldigt förvånad över att spelarna var så pass.. öppna. Så närvarande och så, härliga! Speciellt målisen Herr Suomalainen, lite irriterande att skottar inte vet hur man uttlar det. Men funkar. Själv pratade jag mest med hans flickvän, men det är en annan historia. 

Efter att ha druckit baren torr, och fortsatt i hotelllobbyn för att sedan fortsätta i Andys hotelrum när hotellet slutade servera alkohol (halv 5 eller något). Så var det dags för mig att gå hem. Delvis för att jag inte orkade Sarahs sammanbrott efter att fått reda på att hon "tyckte jag var söt" eller något. Och jag inte sa det samma. Jag tyckte jägern var söt. Min kärlek för kvällen. Samt att jag ville / behövde hem, så vid 6 bar det hemmåt. 

Och jag valde att gå hemmåt, och slita tag i en taxi på vägen då jag inte hade kontanter så det räckte på mig. Det tog säkert 3/4 av gångpromenad innan jag sprang på första taxin. Som jag vinkade in... "Hej, hem, tar du kort? Nehe, då behöver jag hämta ut pengar också" Stannar vid en bank aoutomat för att ta ut pengar, men blir nekad lådan för utläsnkt kort. Så blev ombedd att lämna taxin. Föröskte förklara att jag har pengar på kortet, det är att jag har bara svenska kortet med mig. Och den där lådan nekade mig på grund av icke brittiskt kort. Men nej, han ville jag skulle gå ur.. och så fick bli, utan större aning om var jag var.. Vilket ledde till att jag slog mig på gps och började gå åt rätt håll. av någon anledning hamnade jag på knatandes längs motorvägen :D 

Men kom på mig rätt fort, och vände.. ut på en vanlgi väg där jag hittade en mack. Och en ny banklåda. Lyckades få ut kontanter för att nu slita tag i en ny taxi. Slår mig på gps vart jag är.. igen. Var jag inser att det är 500m till vägen in bland husen som leder till bron som leder över till min gata.......... £30 rikare i kontanter. Men nu kunde jag lika gärna gå resten. Och så fick det bli.. Vid 8 på morgonen, 0,8mil lång promenad så var jag inte så jäkla berusad längre.. Haha, jo det var jag. Tar mig in i min lägenhet, ÄNTLIGEN och tvärsomnar ganska snart. 11 ramlar posten in och jag håller på att skita på mig då det lät som att huset föll ihop. 

Jag skulle flyttat idag, men så det iiiinte blev. INte en onödig millimeter har jag flyttat mig idag. Nu ska jag se klart min dokumentär i Bolivia och äta ugnspannkaka. H3h3 <3 Får även en bild från skridskorna här om dagen, woho
Yey


One change brings
upon a hundred more
- // Kazi Shams
OHH, juste! Ni som nu inte köpt några julklappar till mig än. Jag villha en Hockey tröja det står SWEDEN på. Och ja, jag är seriös :) 
Kommentarer
Postat av: sanne

Jag har letat efter en Sweden-hockeytröja men har verkligen inte hittat någon.

2011-12-20 @ 10:46:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0