Pizza, kinapinnar, piano och massa krims

Hej mamma! Och alla andra.

Som lovat tänkte jag fortsätta uppdatera om att jag lever. Och detta med lite bilder. Jag har sedan sist...Ätit på Wagamama med Sabina. Lite för att jag kom ihåg att hon någon gång sagt att hon inte kan äta med pinnar. Så jag föreslog en resturang, och då självklart med enbart äta med pinnar! Det ligger gaffel och sked där nere, jag vet. MEN, hon gjorde det bra och åt med enbart pinnar :) Tallrikarna står däremot fel. Riset är mitt, och nudlarna hennes. Smaklig smakligt! 
Fick även erbjudande att gå på en piano konsert via ett av universiteten, en timme av pianoklinkande. Jag var lite skeptisk, och första 10 minuterna var jag nog lite.. fortfarande skeptisk. Otroligt uttråkad, men när den där timmen passerat, så fick jag mer en känsla att jag vill inte det ska ta slut istället. Det var oerhört avslappnande! Men nästa gång blir det nog något mer än piano, samt något sammanhängande. Detta var 8 olika personer (6 asiater) och de var helt helt olika i plinga. Så blev jättekonstigt och icke sammanhängande. Men nu har jag testat det :D 

Har även hittat ( To hit the dance floor), detta var en onsdag. Och JAG dansade. Eller dansade, på två glasvatten var jag mer än danskungen på golvet! Tycker dock att folket där borde lära sig att dansa, jag var den enda som hoppade :<   (Inte jag på bilden, men bakom den) Och har ätit "Swedish pizza".  Nämde någon gång, i frågan då jag nu inte äter ost så kan jag ju inte äta pizza? Så svarar jag att jag äter kycking med curry och banan pizza! Och ansikterna när de hör banan är något mellan förvånad och.. shockslaget. Så därav var jag tvungen att bevisa att det är inte så illa som det låter. Och det slog, de var uppskattat! Fick även kompimanger på mitt gurkvatten, vatten med gurka i? Vad har folk för dålig uppväxt i världen egentligen? Har de inte lärt sig äta något, de vet inte vad banan gör på pizza. Eller gurkan i vatten? Stackars människor.
Har även här i går fått lära mig om en man vid namn Jack Churchill. En skotsk kotte som stormade Normadie under WWII, med följande ovanliga saker:

1. Ett svärd

2. En pilbåge

3. En säckpipa 


Denna man ska ha dödat mänger av nazister. Han ska ha tagit ut en bunker innehållande 10 nazister. Med sitt svärd. Han ska ha blivit fångatagen och rymt, 2 eller 3 gånger, minns inte. Och där spelat säckpipa. Återvänt till UK sista gången och anmält sig redo att gå ut ikrig igen, men fått svar att.. 'va? Kriget är ju över!' Men även lärt mig att runt om i Europa, även större delen av världen tror jag.. att det vi kallar smörgåsbord, heter på engelska -> Swedish table.

Detta är bekräftat i språk som Engelska, Polska samt Litauiska än så länge. Även resten av baltländerna och länder under vårat avlånga land, med wiki som källa. Så Sanne, kan du göra mig den tjänsten att kolla med din familj. Vad kallar dem det? :)

Där ska jag nog avsluta... Nej.

Vi har det varmt här. 29 grader i köket. Jag håller med gömd och dricker isvatten med gurka i. En fin mochito liknande drink! 

Skål! 


It’s not what happens to you,
It’s what you do about it.
Lätt uppdatering, det heter inte Swedish table. Jag helt missförstod det. Det är faktiskt så att de säger.. smörgåsbord här i landet. Detta är nu bekräftat, av Chris.  De säger dock med en mer rolig accent. Men de brukar ordet.. smörgåsbord. I andra länder, som inte är Engelska eller svenska.. så heter det dock, Svenskt bord, fast då översatt till respektiva språk. Rätt tufft! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0