Måste jag fylla i detta denna gång också?Hej alla glada! Men inte hej på er sura.. Ne, inget hej på er

Sedan sist har jag...
Vart i lite östrade delar av UK. Så faktiskt lite närmre Sverige.Där träffade jag två Svenskar. Dock bara en på bild. Tuva var lite glad här över att få lägga tomatsås på sina pizzor. Men det fattar man ju liksom? Man ser även min där nere i hörnet.. ost? Ne-e. 
Jag har även hängt i dessa krokarna, stadshuset närmre bestämt. Fick en biljett för studenter att gå dit, äta chips och dricka vin. Så sa att jag pluggade El injengör på Strathclyde. Tror inte ens Strathclyde har el injengör dock. Men grabben som sprang runt med halsband runt hela kroppen (Ni vet det där guldsaken som kungen bär? Sånt hade han), han trodde på mig! Så gick svinbra. 
Mer sten. Allt var sten, de har väl inte uppfunnit trädet än.
Har idag bakat bröd. För första gången mötte jag, chris på morgonkvisten. vaknade sådär 20 över 5 imorse, lätt uttråkad så gick upp och sprang. Mötte Chris i dörren när han kom hem. Sen har jag som ni ser bakat bröd, tvättat, diskat och finat till allt lite. Haft en flitig dag med mer flit som väntar! 

Sedan la brödet i en fin påse. Stal den från balt, hon har haft danskt bröd i den. Men det kan ju inte jag? Så jag tog en permanent och strök över alla Danish och skrev 1. Swedish 2. Sweden 3. Ice Hockey 4. Slaget vid stora bält osv, för att påminna dem rödvita fulingarna om hur dåliga dem är. Hejja Sverige! 

Brödet blev gott också. HEJDÅ All of us failed to match our dreams of perfection.
So I rate us on the basis of our
splendid failure to do the impossible.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0