Insaaaaaaaaaaaaaane
Hej allihopa! 

Sedan sist har det inte hänt mycket. Jag har i vilket fall sedan sist stulit den här. Hej jag gillar allt som har med Sverige att göra! \o/ Stal den från en Ceilidh, la ner den i Sebinas väska. Så busigt av mig :> Nu gjorde Kanada 3-2 :/ Hejar mer på Slovakien dock. Men ser lite mörkt ut.  Fint glas i vilket fall! :D 
Var inte säker hur jag skulle göra, men nu är bilden uppe. Jag har, som ni kanske inte vet en lätt fobi för frisörer. Jag vet inte varför, men jag gillar dem inte. Så bestämde mig för att ta modet till fånga, och gå som hårmodell ( Eftersom jag även hade väldigt långt och var tvungen att göra något åt det. Så kan lika gärna leka bort det). Så gick som hårmodell för en studentklippning, alltså, studenter tittar och ett proffs klipper. Gav fria händer.

Jag ångrar det. DÄREMOT, jag gav fria händer. Vad förväntar man sig? Nu är jag inte rädd för att klippa mig iaf. Och detär bra bra bra. Så idag var jag iväg för att fixa detta. Tack gode gud :D :D Så bättre, men inte orkat fixa en bild :) 

För detta besvär fick jag dock lite grejer. Kan säga att jag vet vad Shampoo är, men inte det andra. Iiiiingen aning. Sen ett presentkort på House of Frasers på £40. Över 400spänn O.o SÅ ja, kanske var värt det i vilket fall? 

Annars har jag väl inte så mycket att säga. Så väntar väl till roligare saker kommer att berätta om! :>


Kan dela den här också, jag glömmer alltid att andas lika mycket när jag lyssnar på den. INsaaaaaaaaaaaaaaaane


Maturity begins to grow when you can
sense your concern for others
outweighing your concern for yourself.
- John MacNaughton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0