Broar, spöken och smurfar

Hej hej hej, hemskt mycket hej! 


Sidan sist har jag...Gått på brojakt i mörkret! Jag minns att detta är en söndag, oh, det är efter ceilidh förra veckan! 
Mer broar! 
Jag har vart död i en bibloteksresturang med Sabinas smurmössa för att finna värme. Det var så kallt ute, att vi gick in och väntade på att tiden skulle gå. Burrrr
Sedan gick vi på horror walk. Med den här fräna damen, som tog oss runt catedral delen och gamla stan av Glasgow, berättade spökhistorier medans skådespelare hoppade fram bakom hörn och skrämde oss. Huvvaligen såläskigt! (Jag insåg efter första att hon vänder våra ryggar medvetet mot spökerna, och genom att tala HÖGT för att skrämma oss. Så signlaerar hon även till spökerna att de kan titta fram snart, och att kusten är klar. Men alla andra blev skrämda! :>
Fast såhär rädd var jag påväg hem, och Sabina var väl glad att hon överlevt antar jag? 
Sedan stal (läs lånade) vi den här från bibloteksresturangen. Tyckte den passade bra i vårat kök. Tillsammans med Kopparbergs glaset och den fantastiska vägkonten jag också lyckats samlat på mig. 


Det är inte allt, men jag måste koppla in kameran för att nå resterande. Och det orkar inte jag, så kommer fler bilder senare! 

Tjiongeling! 

Not doing more than the average
is what keeps the average down.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0