FeztFYyyyy FAN vilken FEst IgåR altså! 

Måste bara dela med mig om gårdagskvällen, som i sig inte var sådär jättespännande då jag inte har någon bild än så länge. Var inte meingen att jag skulle dit, men när min skandinaviska broder från Norge kom hit, en aning fullare än vad som är rekomenderat... så kunde jag inte låta bli. Det bar av till Charles place för fest. Med Amerikanskt tema. Folk var allt ifrån lättklädda rednecks (?) till indianer, till.. inte utklädda alls. Det fanns amerkansk öl överallt, deras jävla muggar och beerbongar ( vilket tryck det bildas i dem O.o ). Det var amerikansk musik, och ja. Allmänt så. Det tog mig ungefär hela kvällen att inse att halva festen var norrmän dock. Man står och rpatar med någon ( på engelska) sen kommer någon annan och snackar med den man snckar med.. på norska. Liksom tjabba grabbar! Däremot var jag enda svensken. Men kom väl upp i en tio olika nationaliteter där eller något. Spännande.

Och bästa av allt, helt plötsligt knackas det på dörren. Med hårda slag... och två poliser kommer in. Cool som man är så ställer man ju ifrån sig ölen och börjar leta flyktväg. Är för van med Sverige att när polisen kom att man drack inte fullt lika lagligt. Men sen slog det mig, att vi är i ett helt annat land. OCh jag har åldern inne för att dricak med poliser. Så tog tillbaka den. 

Det var Charles mycket älskade granne ovanför, en irländare som ringt 4 gånger till polisen och klagat på oväsen. Så festen var tvungen att avbrytas. Men va fan, vad är ett mer amerikanskt slut på en fest än att polisen måste avbryta den? 
An American is a man
with two arms and four wheels.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0