Snigel borta :<Senaste nytt. Eller.. gammalt nytt. Men snigeln är borta. Jag skulle byta salladsblad för ett tag sedan, och ja. Då hittade jag inte snigeln. Jag har fortfarande inte listat ut hur den kom ut ur lådan, eller vart han skulle gå/kräla? Har letat runt hela området, alla meter runt iaf. Men ingen slemmig snigel. Har även konstaterat att jag är värelös på att vattna basilika och plocka påskliljor. 

Måste säga, att det är skönt att äntligen ha hittat något jag inte är bra på! Så kära medmänniskor, ni kan nu andas ut. Även jag har brister.You can’t change the past,
but you can ruin the present
by worrying about the future.Snigel snigel i salladen därSka även dela med mig av en bild på våran senaste "familjemedlem". 

Säg hej till Rex! Han är en snigel från Spanien vi hittade i ett salladshuvud vi köpte ett par dagar sedan. ( Ja mamma, jag gick tillbaka med salladshuvudet och fick TVÅ nya. Managern började på ett, men fick det till två \o/ ) DÄremot talar han inte spanska, vi har testat och fråga hur han mår och sådär.  OH JAG SER EN BALLONG SOM FLYGER DÄR UTE! HAHA, STACKARS BARN! :D: DD 

I vilket fall. Han svarar inte, men ger honom mat och vatten så kanske han piggnar till lite snart igen :) 

SNAAAAAAAAAAAAAAAAIL 


The future belongs to those
who believe in the beauty of their dreams.FeztFYyyyy FAN vilken FEst IgåR altså! 

Måste bara dela med mig om gårdagskvällen, som i sig inte var sådär jättespännande då jag inte har någon bild än så länge. Var inte meingen att jag skulle dit, men när min skandinaviska broder från Norge kom hit, en aning fullare än vad som är rekomenderat... så kunde jag inte låta bli. Det bar av till Charles place för fest. Med Amerikanskt tema. Folk var allt ifrån lättklädda rednecks (?) till indianer, till.. inte utklädda alls. Det fanns amerkansk öl överallt, deras jävla muggar och beerbongar ( vilket tryck det bildas i dem O.o ). Det var amerikansk musik, och ja. Allmänt så. Det tog mig ungefär hela kvällen att inse att halva festen var norrmän dock. Man står och rpatar med någon ( på engelska) sen kommer någon annan och snackar med den man snckar med.. på norska. Liksom tjabba grabbar! Däremot var jag enda svensken. Men kom väl upp i en tio olika nationaliteter där eller något. Spännande.

Och bästa av allt, helt plötsligt knackas det på dörren. Med hårda slag... och två poliser kommer in. Cool som man är så ställer man ju ifrån sig ölen och börjar leta flyktväg. Är för van med Sverige att när polisen kom att man drack inte fullt lika lagligt. Men sen slog det mig, att vi är i ett helt annat land. OCh jag har åldern inne för att dricak med poliser. Så tog tillbaka den. 

Det var Charles mycket älskade granne ovanför, en irländare som ringt 4 gånger till polisen och klagat på oväsen. Så festen var tvungen att avbrytas. Men va fan, vad är ett mer amerikanskt slut på en fest än att polisen måste avbryta den? 
An American is a man
with two arms and four wheels.HoppborgHej bloggen, idag ska jag berätta att jag hittat den bästa pub/klubben i Glasgow. The Arches. Kostade £7 att gå in, men fick en rik norman att betala för mig (lånade på obestämd tid). Och där inne, där fanns det hoppborgar! 2 stycken! Har alltid velat hoppa hoppborg nu på senare dagar, och att få göra det på en klubb, ja det är svårslaget. Det fick till och med mig att njuta av tiden. Iaf så länge vi var i hoppborgen. Men man märkten vilken dålig kondis man fått. DÄremot så föll balten, så jag tog hennes fötter. Norrmannen hennes armar och vi började svinga fram och tillbaka och kastade ut henne på 3, genom ett 1x1m hål eller något. Har inte en blekaste hur hon lyckades komma igenom där, men på något vänster gick det. Och hon visade nu här till lunch att hon har både brännmärken och blåmärken, så hon måste ha gillat det också!

De hade även Twister i ett hörn, så utmanade henne i twister för att undvika dansgolvet. Och såklart så vann jag det, jag är omänskligt bra på twister alltså. Däremot, om man känner att tiden inte räcker till. Gör det du ska göra på ett dansgolv, för 2½ timme har aldrig gått så långsamt i hela mitt liv. Bra dans, bra klubb helt suveränt. Men att dansa var inte roligt, inte fören tjugo i tre när folk började dra sig bort. Då klev jag och en fransman längst fram och studsa så det stod härligt till. Allt detta på en halv flaska vin från Aldi för 35kr. 

På lördag är det St Patricks day, så får se vad som sker då. INgen aning, enda jag vet är att jag inte äger något grönt. Får se vad som sker! Nu skall jag fortsätta här, hej hej! 
No one becomes perfect,
but some become greatSvartvinbärHej mitt namn är Sebastian och jag slog nyss ut ett glas svartvinbärssaft över torkställningen med renttvättad vit tvätt! Woho \o/ Klockan är även halv tio en lördag ( Ja mamma, jag sitter här med ett glas svartvinbärs saft, dock blandat på bubbelvatten) och imrogn är det vasaloppet. Heja Pippa! 


Individual glory is insignificant
when compared to achieving victory
as a team.
RSS 2.0