HUehuehje


För en gång skulle har landet kilt lärt sig att ha en fast åsikt när det kommer till vad för väder det ska vara.. Men kanske drog det lite väl långt? 


Jag fick en dag en ide om att göra pizza. halva halva med ost. Förutom en liten bit hon la på min sida. Dock tvingades jag att äta 3/4 av den, så fick äta den sablans osten iaf :( Mycket mycket gott, jag var toknöjd! 

Balt försöker hitta ficklampa på sin telefon då hon blev så facinerad över att jag hade blixt. 

Och igår firades det ju 10 år som diabetiker. Det där knöliga under för er som inte ser det är en bloddroppe! För övrigt är Chris i Norge och saknar smör. Kommer inte hem fören om typ två veckor. Han är där och leker norsk militär. Arkitsk isövningsgrej där de ska badaisvak med skidor och ta sig upp och sånt kul. Han har gnällt jättelänge om det. Men va fan, marinsoldat. Får väl tåla lite? 

Annars går saker bra, lätt uttråkad på lägenheten som jag ser alldels för mycket av. I lördags bar det dock av ut med folks, imorgn ska Guoste ha en fest igen. eller rättare sagt "Vi ska ha en fest imrogn, bara så du vet". SÅ DET KLAS, DET ÄR FEBRUARI IMROGN. Men får se hur hemskt det blir, balt har en föreläsning torsdag morgon. 

Nu skall jag fortsätta HEJ HEJ
Don’t waste a minute not being happy.
If one window closes,
run to the next window
— or break down a door
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0