Har inget vettigt att skriva, så detta blir braHEJ BLOGGEN! 

Jag uppdaterar i brist på annat. eller, kanske itne brist på annat. Men då jag känner att jag har lite tid för det iaf :) Tyvärr inte mycket att säga. Eller jo, massor faktiskt. Men kommer inte ihåg :O Tisdag minns jag inte vad som hände. Onsdag gick jag och Guoste ut. JAG VAR NYKTER. Förutom några öl när vi kom tillbaka hem vid 3, då Chris och hans polare satt med varsin gitarr och hade dragit i sig en vodka. Blev en öl då. Torsdag var jag iväg till Edinburgh hela dagen, nästan. Gick la bra där. Fick däremot sms av GUoste att hon ville ut igen, eller rättare sagt. Hon sa att vi kunde ha en fest hemma på torsdagskvällen, så när jag väntade mellan möterna skickade jag ett sms och sa att det var fine. Men hon var inte så taggad på det längre, men hon föreslog att vi kunde testa stripklubben ppå kvällen. Dock blev det inte så, utan blev en sitta hemmakväll. Prata, dricka och ha trevligt. Chris kommer hem vid 3-4 och "Eeeh, vaaaad gör ni uppe?" Så han joinade oss, blev mer öl, snaps och poker. Jag har aldrig direkt spelat poker. Men spelade bra, då de visste att jag inte spelat förut la jag mig ibland när jag hade skit. Och idiotsatsade när jag hade bra. Men småtsatsade lite fegt när jag hade dåliga kort, eller även INGET. Och lyckades vinna. Tror jag, spelade inte klart, men hade nog mest plastpengar när vi slutade. 

Fredagen var jag körd, trodde först det var en baksmälla. Men visade sig då jag hade problem intlill när jag gick och la mig fredag kvläl att jag fortfarande hade proiblem med huvudet.. OCH NACKEN. Så jag är inte bättre än. 

Lördag idag ska jag och Guoste iväg på Ceilidh, 

Inte min ide, tro mig. Men det är gratis, och blir säkert trevligt. Ska dock inte vara där fören om 2½ timme, och Guoste ligger nästan och sover där i soffan. Kastade en kudde på henne nyss, men hon somnade om. Men kanske ska låta henne sova. Fick trots allt väcka henne så hon kom iväg till jobbet i morse. Hon skulle upp 5.20 då hon började 7. 6.30 knackar jag på och frågar om det inte är dags att gå upp snart. Och hon höll faktiskt med, hon ansåg att det kanske var dags. Så det var ju braaaaa. 

Pics...Rätt fullsat från förra helgens hockey :>
Och en bild på Klas! Bara för att jag hittade den i samma mapp som bilderna som skulle upp här :) HEJ KLAS

Och stekaren (Hon stod faktiskt och stekte) Guoste som klagade på att hon fick solen i ögonen, så jag hämtade solbrillor åt henne \o/. Nästa problem var bara att se maten, men det hittade jag ingen bra lösning på :/ Nu skall jag rulla vidare, kanske hör från mig om 3 dagar igen. Eller 4. Ingen vet :D :D 
Nobody ever drowned
in his own sweat.
- Ann Landers
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0