Museeeeeé, blommor och Rock \o/ RollSöndagen gick jag och balt för att gå på museem. I brist på annat så bestämde jag mig för att hänga på. Är väl inget stort fan av museer, men däremot hittade jag en NYPD-bil på väg dit. Varför den stod parkerad så långt ifrån New York vet jag inte, men dessa bilar brikades ju även till filminspelningen, I SOMMRAS, så är väl kvar sen dess? Fast hoppas den inte har såttt där sedan dess dock. 

Det tuffa var när vi kom dit att hon ville veta vart man köpte biljetter, till ett gratis folkmusee sak? Så fattade inte ritkigt varför. Men ja, följde efter. Och vi hamnade på en ACDC utställning. Fråga mig inte hur, men så blev det. Och fråga mig inte varför, men här är en bild ifrån museet, tror inte man fick ta bilder. Men ja. Who cares :D

Och den här fick man plingplonga på, woho! Tror det var Angus (?) Gitarr. Någon lite mer insatt nämnde något om det iaf, låter lite osannorlikt då den kanske är värd lite mer än att tusen männskor tar på den. Men ja, kanske? Spelade (Slog på strängarna) lite iaf.


Och här hittade vi påväg ut från museet, SUG ERA TÖNTAR! h3h3h3h3h3h33h3h3
Hejdå : ]
Don’t cry because it’s over,
SMILE because it happened.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0