Skridskor och sexy snögubbeBara för att jag är sådär kung på att uppdatera här, så ska jag dela med mig av TVÅ nya bilder. Rykande färska! 

Så lite sedan sist har jag 

Vart iväg med Mathew samt en annan skotte och åkt skirdskor. Jag är väl inte att kategorisera som duktig på skridksor. INte för att vara svensk i alla fall. Men skottar är bra roliga. Verkar vara så att antingen kan man knappt stå, eller så är man duktig. För många var även rent av kanonbra! 

Blev det att träffa Charles, en norrman för att gå på internationell kväll. Han hade tidigare nämnt att en vän till honom är ensam över jul. En svenska, så tänkte att kan träffa henne samtdit. Men hon kom inte. Var dock en mycket trevlig kväll med 4 finska människor samt två österrikare, och Charles!

Annars är Chris tillbaka här i en vecka till misstänker jag, han har uppehåll i terroristdödandet, och är här, åker troligen på julafton eller juldagen (Fast de firar jul på juldagen), så ahn är inte helt överlycklig över det. Men han vet inte, de får ett meddelande när det är 48 timmar kvar, då ska de mobilisera sig, detta beror på om RAF, britiska flygvapnet, vill flyga på julafton eller inte.  (Inte helt sant, anledningen till att de inte vet är för att man inte ska kunna planera något attentat mot soldaters flyg till eller från landet. Därför så pass kort varsel, deras egen säkerhet) 


Nu iväg och steka! The greatest pleasure in life,
is doing what people say you cannot do

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0