Jul, Jul 2.0, etc etc :)Ja då är det väl dags för min årliga blogguppdatering känner jag! 

Varnar läsare som har ett behov av att saker är i kronologisk ordning. INGET är i ordning i bilderna här. BIlder från tio olika kameror, och kvaliten varierar från 10 pixlar till 10 miljarder pixlar. Men här kommer en hel drös av bilder från gågna julhelg, samt runtliggande evenemang! 


Den 24e dec tog jag mig till 6 näst intill okända människor, 2 jag har träffat förut. 2 rumäner, en finska, en brittisk, en Jordan, en Malaysia, en jag! Här är iaf jag och flickorna, JOrdanien var en kille ;) Jag är så söt på bilden, är dock den bästa x) 

Rumän till vänster med britt till höger (faktiskt uppvuxen i Sverige), jobbar på att få upp champange :) 

Mat mat mat

Dance dance dance


Mindre dance dance dance

Jag har fått en hatt av Matt :) 
Följde med två av damerna när de skulle iväg för filthy fags. Feströka. Detta är då våningen över oss, i trapphuset. Där kan man öppna fönstet och visst röka, aldrig vart där. Men rätt bra rökutsikt! 


Malayia tjejen hade tränat sedan hon var liten att flytta ett ögonbryn i taget. VIlket alla var facinerade över. Grant kommer in, undrar vad vi håller på med. Han testar, flyttar inget, utan hela sniktet är stelt. Hans bror gör narr av honom henom att sitta helt still i pannan  ;P 


Jag har hittat lax, som kostat 150kr, för 30kr. Så har unnat mig mumsig lax och potatis med purjolöksröra här! :)  
Min hatt var en stor hitt på festen, alla var väldigt förtjusta i den :p 
Jag är som vanligt förtjust i kamerar :D  Detta är den 25e

Mat från den 24e
Hemmarullade kanelbullar! :) 

Min wig.. peruk! från ett tag tillbaka åkte fram :) 

Den 24e, mer mat :D 
Jag och Jordan. Som ensamma killar var vi ju tvugna att mysa lite :) 
Haha, en av tjejerna, mörkhårig, hade killproblem. Och frågade om  hjälp. Varpå vi flyttade hela soffan, alla killar på en sida och lyssnar. Jag slog igång en lista med soundtracks för tex Jurrasic Park, Star Wars etc för lite känsla i hennes historia. Hennes historia var ett typiskt exempel av missförstånd samt en kille som ville ha en sommarflirt. Vilket hon totalnekade, "allt kändes så äkta! "
H

Hittat den här på en pub, flyttade en svenskalektion pga väldigt överfullt ställe! 

Sprang på en trafikolycka! Intressant va? :) 


Våran otroligt fina julgran! :) 

Kanelbullar samt en flätad brödabit från kvarvarande deg


Svensson svensson

Och så avslutar vi med mina köttbulls lådor!  Hade massor med olika lådor med innehåll, och för att veta vad som var i. RItade jag på alla lådor vad de innehöll. Dessa är då köttbullar :) Resterande har tyvärr inte bild på, men på en laktosfri samt en skinkfri ritade jag en ko respektive en gris med en röd förbudssymbol över. Tihi :) 


INom ett par dagar är det nyår. Woho \o/ 


One smile can’t change the world,
but your smile changes mine.
Ich fand ihn!Här någon dag frågade Chris om jag ville med honom och Matt för mulled wine. Så följde med, dock för Mulled CIDER. Dvs som vin, glögg, fas gjort på cider istället. Knepigt knepigt. Men gick sig! :) 

Sen hittade jag den här killen också, så varsegod! I FOUND HIM! 

A good plan today is better then a perfect plan tomorrowSkridskor och sexy snögubbeBara för att jag är sådär kung på att uppdatera här, så ska jag dela med mig av TVÅ nya bilder. Rykande färska! 

Så lite sedan sist har jag 

Vart iväg med Mathew samt en annan skotte och åkt skirdskor. Jag är väl inte att kategorisera som duktig på skridksor. INte för att vara svensk i alla fall. Men skottar är bra roliga. Verkar vara så att antingen kan man knappt stå, eller så är man duktig. För många var även rent av kanonbra! 

Blev det att träffa Charles, en norrman för att gå på internationell kväll. Han hade tidigare nämnt att en vän till honom är ensam över jul. En svenska, så tänkte att kan träffa henne samtdit. Men hon kom inte. Var dock en mycket trevlig kväll med 4 finska människor samt två österrikare, och Charles!

Annars är Chris tillbaka här i en vecka till misstänker jag, han har uppehåll i terroristdödandet, och är här, åker troligen på julafton eller juldagen (Fast de firar jul på juldagen), så ahn är inte helt överlycklig över det. Men han vet inte, de får ett meddelande när det är 48 timmar kvar, då ska de mobilisera sig, detta beror på om RAF, britiska flygvapnet, vill flyga på julafton eller inte.  (Inte helt sant, anledningen till att de inte vet är för att man inte ska kunna planera något attentat mot soldaters flyg till eller från landet. Därför så pass kort varsel, deras egen säkerhet) 


Nu iväg och steka! The greatest pleasure in life,
is doing what people say you cannot do

 

Sverige, Skåtland och katt
Hejsan allihopa! 

Nu har jag fått väääldigt mycket klagomål av att jag inte uppdaterar ofta nog. SÅ här kommer en jädrans massa bilder. I vanlig ordning.. jag har sedan sist

Sovit med en katt jävel i fönstret

Sabina har dock tittat förbi Sverige, och vi har vart och tittat på gamla svenska hus. 

Samt matat bockar


Gått längs Eskilstuna gamla stan sak gata :) 

Vi har vart ute och gått lite längs ån i E-town. 

Tittat till våran fina kyrka


Samt inuti den där kyrkan :) Prästen var tokkul! Om han nu var präst, kunde allt om kyrkan, men dammsög mattan när vi kom in :P 

Promenterat mot munktell-staden 
Vart i Stockholm


Samt tittat till högvaktenOch deras gula fina lådorSamt gamla stan


Samt Skansen, som ser mer polsk ut. Haha

Sabina har även kramat runsten

Sedan har Sabina åkt hem, MEN MIN MAMMA. HON PARKERAR BRA

Sedan slog vintern till lite hårdare 

Har även spprutat på lite kemikalier på flygplansvinge så den inte fryser
Sedan lämnar vi Sverige

Men Skåtland hade lite snö de med!

Där hittar man ju även kiltar i kjol! OCH, för ovanlighetensskull, även i högklackat. Haha

Adri och jag har bakat lussekatter! 

Mer mer mer

Här har vi de två första... 
Och här har vi Nästan alla bullarna
Sedan har vi Sabina med en älg \o/ 


Catch someone doing something right today,
and praise them publiclyRSS 2.0