Spindel spindel på golvet där, se så manga ben du harIdag regnar det, lite mer än vad det ska regna om du frågar mig. VIlket du inte gör. Det kommer dock i intervaller, jag satt här i köket och skickade iväg mer eller mindre viktiga mail när helt plötsligt vatten kommer från himlen. Och jag menar inte i form av droppar. Var mer som om vattenpölar föll från himlen. Jag kunde nätt och jämt se 10 meter frammåt ut mot vägen. Det är vad jag kallar regn. Nu är det rätt chill däremot. Och det var det, när jag mot alla odds var ute och sprang i morse med.

ha, på tal om det. Lyssnade på radio, BCC Radio 1 när jag var ute och sprang! De spelade ett spel, "Where am I? Where am I? Where am I?" Vilket är som vilket frågesport spel som helst, börjar på 12 poäng. Får ledtrådar ner till NOLL. Och de ska lista ut i vilken stad i världen han är. Eller, låtsas vara. Och börjar med "Som fjärde största stad har jag 1,7 miljoner invånare" "Väldigt fina stränder" "Indiska osianien(Vilket de inte verkade ha helt koll på vart det låg? Men gillade -jaha, Så det är alltså inte Manchester?- Vilket ligger mitt i England och har 400.000 invånare (tack wiki ))" "Staden har 4 universitet" "Det är 13.000 miles till närmsta storstad" Vilket ingen av dem riktigt reagerade på fören efteråt. 13.000 miles motsvarar ca 2000 mil, det är lite längre Stockholm - Rom eller något.

Varpå lirarn: Esch, jag missade en nolla, det är väl inte så noga?
Han som har allt: Bra, kan jag ta bort en nolla på din lönecheck får vi se om du märker något! ( Kan tilläggas att han var den som klarade det sist och la skulden på det där med milen) 


Fick även en kompis igår när jag satt ute och åt müssli på trappen. Blev lite förskräkt förstå, men Ullis sa att han bara gått fel så kastade ut tjommen igen :) HEJ DÄR ! 
Tyvärr har kameran bättre syn än mig, viktiga är att det regnade hela vattenpölar. Okey? 


Tack :) 

Regnet faller droppvis
men bildar ändå dammar
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0