mUVar inte igår! 

Men inte så mycket att säga. Dagarna går rätt segt, även om jag gör mer om dagarna än vad jag gjort tidigare i mitt liv. Med segt, inget roligt att skriva! 

Jag var på IKEA i söndags, med Claire. En irländsk tjej, rödhårig och jätte trevlig. Och som tur är, med irlänsk accent :D  Looove it

Gårdagen spenderades med att leta en flatmate. Och ja, jag hittade en spansk tjej. Verkade toktrevlig! Men nu 3 timmar innan bokad tid då hon skulle komma och kolla så fick hon veta av en vän att hon kunde bo med henne. Sorgligt! Så väntar svar från Stuart, en 26 årig britt som jobbar för BBC, än så länge bara provjobbar eller något men hoppas på att få ett jobb där direkt efter. Väntar svar som sagt :/ 

Annars inge roligt som händer. Jag ligger efter i brev skrivning, så jag har brev att skriva.. hela 5 stycken tror jag. På 3 olika språk. En av dem till en fängelseintern i USA. Mitt nya projekt att se hur en sådan lirare funkar. Jag är lite rädd att han ska hjärntvätta mig. Men han verkar trevlig, och faktiskt ha.. kommit underfund med att det han gjorde var fel. Stod i brevet att han även skall flyttas till ett annat fängelse. Så har bara 4 att svara på tror jag, då han inte vet exakta adressen till nästa fängelse och när han flyttas, vilket kan vara när som helst så får han skicka nästa och ge adress igen. 

Ja så är det.. Nu ska jag se om jag kan finna någon lunch och faktiskt kanske äta den. Eller om jag tar müssli. Låter godare! 

HEJ HEJ För mössen, 
är katten ett lejonKommentarer
Postat av: lina

åh, vad synd det där med spanjorskan! hon verkade ju jättetrevlig!

2011-09-27 @ 15:14:18
URL: http://linahelgesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0