Milk chocolateHär sitter jag. I köket. Lyssnar på jättenegativ musik.. Det är det värsta med minneskort större än hårddisken på datorn. Man kastar in allt i mobilen, så när musiken går på slumpat. Ja då får man ta många smällar. Men Adele får fortsätta sjunga. Även om hon alltid kommer att älska mig, och jag inte ritkigt bryr mig så är det för krävande att gå och byta låt. 

Tvättmaskin #2 går för stunden. Och idag hittade jag på en jätterolig lek. Eller, har tänk på det tidigare. Men inte försökt göra allvar av det. Så -> Sanne, som lever i framtiden. Ska tex säga vad det är för siffror som vinner på lotto. Och jag ska spela på dem siffrorna, och hoppas på vinst?

Eller om det sker ett rån i en butik, så ska jag stå vid den butiken när klockan blir dags och försvara butiken!

Eller som jag fick reda på att det var jordbävning 16:12 eller något. Så håller jag i mig extra hård då.

Jag har massor med ideer, men det är rätt svårt då inte Gud kunde se till att vi har samma map. Så det där med att rädda banker, leka riktig superhjälte och sånt blir rätt svårt. Men jag fick iaf dagens väderprognos av henne.. Sol och lite vind. KANON! Tvätta sängkläder. Jag kollade min egen prognos på telefonen, och den säger regn. Men dah, om någon kom från framtiden. Någon som du litar på. VIsst skulle man lita på den då? Och än så länge har det funkat. Sängkläderna hänger på tork, i moln, men iaf inte regn? OCh jag har spridit ut kakor under bord, utomhus och under dörrkarmar ifall jordbävningen slår till hårdare än tänkt och jag behöver nödproviant för att klara mig ett dygn eller två.

Har även dammsugit, och sett en film på morgonen. Jag har denna natt inte sovit så bra. Varför vet jag inte, men en jäääkla huvudvärk och halsbränna så jag trodde jag skulle dö. Så vid 6-7 tiden drog jag igång en film.. Just live with it.. Eller något .Den var bra. Lite pinsam.. Men slutade fint :) 

Nu ska jag blanda saft, äta kakor och.. ja fortsätta min söndag med det planerade arbetet.

Nu spelas... Taylor Swift!  


Our song is the way you laugh
The first date man, I didn't kiss her and I should have
And when I got home, 'fore I said amen
Asking God if He could play it again
-// Taylor SwiftKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0