Inte så långrandig som många trorIdag har jag tagit mitt förnuft till fånga för att hitta en lägenhetsvän. En liten tjenis. Har kontaktat min hyresvärd, som inte svarat än, och skrivit en annons som jag ska sätta ut på UKs störta leta lägenhet/jobb/fisk sida. 

Jag bad My om hjälp för detta, för vad man ska skriva. Så sa hon att jag ska skriva det jag vill höra, jag sa att jag skulle vilja höra att dem har en tiger i köket. Vilekt är sant. Så nu är det gjort, jag pallrade mig till affären och gjorde ett onödigt köp för 130kr.

So here he is, the cute little fur ball. J-J-J-JAAAAMES WATT! (Så klart efter uppfinnaren, som är skotte, och född strax utanför Glaskow )  .
Det är en äkta tiger som gillar att leka och busa. Men han är grymt kittlig, så fula trix gillar han inte. FÖr när man petar honom i sidan, då ryter han ska ni vet. Så ja, träffar ni James, peta inte för mycket. Då kan ha bli sur och grinig. Och det vill man ju inte? 

Så nu kan jag stolt säga att jag har inga djur hemma, förutom en tiger i köket. Bara det är ju värt en förmögenhet.  När du tittar på dina båda tassar,
behöver du bara välja vilken som är den vänstra,
sen kan du vara säker på att den andra är den högra.
-// Nalle puhKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0