Home sweet vänstertrafikNästan hemskt hur mycket bättre det känns med vänstertrafik. Jag vet inte varför, men känns verkligen så.. Home sweet vänsterstrafik.

Nu är man alltså tillbaka i landet Kilt. Och vart i nästan ett dygn, dagen har spenderats rätt lugnt. Vaknade med att som vanligt inte veta vilken klocka som går rätt. I vilket fall kastade jag på mig skorna för en promenad och köpa mjölk och ägg. Här skulle ätas flingor och stekt ägg! Så även det blev, gillar inte stekt ägg. Men blev sugen på det, så va fan. Man får väl offra sig! 

Annars har jag vart och handlat, och jag känner mig inte som genomsnittsbritten när halva matkorgen är full efter att bara ha passerat grönsaksavdelningen. Men handlade lite fisk och sånt också så de tittade inte helt snett. En friskpromenad det blev där med alltså. Sedan har det städats för fulla muggar. Bild på resultatet kommer längre ner. FÖr det är ju så att min hyresvärd inte lämnade lägenheten ens i närheten av städad då han försov sig? Vet inte vem som städar en hel lägenhet timmarna innan man flyger. Men kanske han. I vilket fall bad han om uirsäkt, och sa att nästa gång bjuder han på mat! 

Så har dammsugit hela lägenheten, har tvättat golv på de icke helteckningsmattbeklädda ytorna, torkat bänkar, tvättat diskat tjoat hejat och framför allt.. Nej. Inget framför allt. 

Fin dag har det vart. Både väder och allmänt. Vart lite tjurig och snubblig i händerna. Fumlig kanske det heter till och med. Men det har gått vägen. 

Nu tröttnade jag på att tvättmaskinen fastnat på TVÄTTAR knölen. Så tvångade över den till SKÖLJNING. Höhöhö

Nu ska jag se Snapphanar, snart hänga tvätt hoppas jag. Slänga in mina löparskor i tvätten ska jag inte, de hinner nog inte torka till imrogn bitti så slänger in dem då. NEj, ska nog inte göra så mycket mer idag. Skicka lite mail och se snapphanar. Planera morgondagens bus lite också kanske ja. Sen får det vara nog! 
Lite fint väder fick man allt på morgonkvisten! 
Men som ni ser är det ack rätt bött på backen. Regnet föll under natten. Splasch splasch plasch plasch! 
Denna kan vi tillägna Tony, som jag tror är lite sjuker. Det är mina grannar, som har lite finare gräsmatta än vad jag har, och dessutom har en Packman på sin gräsmatta. Eller två, är en på andra sidan till höger med. Men den var inte lika lätt att fota :/ Såhär såg en stekpanna ut när jag kom hem, min hyresvärd har försökt steka köttfärs. Observera försökt. Ser det ut såhär efter.. tycker jag inte att man går under kategorin "Godkänd köttfärsstekare" 

Och såhär blev köket, efter att bänkskivor bytade, min städning och allt sånt. Man ser även på bilden min mat, ris och fisk av okänd sort. Sådan som bodde i vattnet iaf. Samt min tandborste som jag har kokat rent. Sen syns min externa HDD dator, fiskskål och annat kul som kanske inte var tänkt att var amed på bild. MEn jag orkade inte flytta det, kapish? 

Kanoooon! Det var allt för idag, ha en fortsatt trevlig.. stund och glad fredag (imrogn idag eller när du nu läser det) HEJDÅ! 


When people go to work,
they shouldn't have to
leave their hearts at home
-// Betty Bender

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0