SpökenHalloween avklarat, och skönt det! Dåligt risig man var igår kväll. Nu när jag åtminstånde har fått sova ikapp...  ja det bliev nästan 15 timmar :D Så mår jag prima perfekt :D Ändå blev det inte mycket dricka. 1½ flaska mjöd försvann. Som den lite lätt fulla Rose troligen drack ;D   Men jag hade ju bål till min öl och resten av mjöden. Rekomenderas starkt till er som ska ha fest, en fucker bucket bål. Som jag tror var en 70is vodka, en 70is rom och en flaska röd likör av något slag. Smakade aceton!

Annars en mycket trevlig kväll! Träffade en svensk från Skåne.  En skotsk diabetiker och en riktig fåraherde(I alla fall föräldrarna är fåraherdar. Men de kan inte försörja sig alla på det) från Stroma. Dvs en ö i norra Skottland. Han var även utklädd till fåraherde!  

Nu ska jag äta frukost, ta en dusch, springa och köpa mat sedan packa om och ta mig till cafét för att träffa the ginger thing.Anledningen till att jag ser ut som en kines är att tänderna ramlade ur om jag inte bet ihop dem sådär. Tro mig, testade, tog miljarder försök innan tänderna var kvar! Jag räknade...

Konsten att tråka ut,
är konsten att säga allt.
-// VoltaireKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0