Häst
Chokladbollarna blev en succé! I gott och ont... Läs mer här om nedstående

Där kan det läsas mer. Natten till idag (26e) så blev en 28 årig kvinna våldtagen på torget vilket gjorde att stämningen inte var på topp. Chockade människor, poliser, reportrar och allt var på palts. Jag är inte helt med i matchen vad som skedde. Men ja, blev lite rädd när man närmar sig området och ser polisavspärrningar. Vet inte hur jag ska förklara känslan, men blev liksom tom inom mig när man såg det. Precis som, när något hänt en väldigt närstående. Och man är helt maktlös och, inte vet vad som händer. Man ger sig inte på hemlösa bara sådär. Så tung luft och skärrade människor var idag på plats vid polisens avspärringar när jag anlände. Tyvärr var varken mina tjenisar John eller James där. Men började prata med en annan arrangör, som jag inte minns namnet på. Hon stod och diskade för stunden, så jag hjälpte henne att diska lite och så, sen lämnade jag över chokladbollarna och sa att det är en svensk fika sak. Och hon tackade innerligt och fick mig att bli helt tårögd när man ser de hemlösa springa runt med glassbyttor fyllda med chokladbolar fram och tillbaka över torget och för att dela med sig med varandra. Varför är det så, att de som har minst. Bjuder mest? "Taste this, its soooo goood! ".

Så jag gav dem iaf en liten ljuspunkt strax efter lunch. Tror de behövde det :) 

Tyvärr sprang min nya vän iväg rätt hastigt strax därpå. Men ska se, ska försöka få tag på henne imrogn igen om jag kan hjälpa dem på fler vis. Hoppas det :) 


Annars blev det fika med Ance för att fixa maskerad kläder. Men när vi lämnade fiket så hade allt stängt. Så blev bjuden på midda hos henne istället, vilket slutade med skratt och stoj. Trevligt trevligt, men trött trött! Det finns få uppriktiga vänner
- men så är heller inte
efterfrågan så stor.
-// Marie von Ebner-Eschenbach
Kommentarer
Postat av: Eva

Vilken varmhjärtad vardagshjälte du är Sebastian! Fattar du nu varför jag inte kan komma på något negativt om dig?!?! Du är helt underbar! Ändra dig aldrig!

Kram!

2011-10-27 @ 18:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0