KnakelibrakOj.. nu måste jag tänka tillbaka här och se vad som missat, och angår er. Söndagen träffade jag Claire, som vanligt.. däremot var det otroligt fint väder. Och hennes vänner var in teh George Square. Så vi drog oss ditåt, efter ett tag. När vi ramlat dit så hade de rört in sig in på en pub, denna söndag. Så blev några öl där och almänt trevligt prat. Fick även träffa Ance från Sverige, Mälardalen och släkt från Baltikum. Nu är hon ifrån Stockholm och har sin släkt ifrån Lättland. MEN IAF! Trevlig prick. Och vi ska vara svenska vikingar på hälloween festen. Jag som hatar att klä ut mig kanske till och med kan tycka det blir kul! 

Våran vackra lilla bro kvällstid. Wo-ho. 


Anyhow, igår hade jag vägarna förbi en kiropraktor. Han gjorde denna bedömning på min kropp: Linjerna som ni kanske inte ser (orkade inte skanna, mobilkamera ftw). Så är den gröna optimala hur det ska gå. Och de röda linjerna är hur jag går. De följer vissa punkter på kroppen man mäter efter, så tex är mina öron 2" för långt fram, och axklar hela 3" dvs. 5cm samt 7,5cm. DET är inte bra. 

Har även som syns på väsnter sida höftben, axlar samt öron i horisontellt lite snett. Det är inte lika illa, men defentivt inte bra. Så jag har en ryggrad som troligen är formad som ett S. Står säkert för Superman eller något. Vilket ger onödiga belastningar. 

Så så är det, han knäkte och klakade och si och så. Jag ska försöka bygga upp min rygg starkare så ska jag dit om 2 veckor igen. Ska erkänna att jag är friare i ryggen, känns bra. Testade knäcka förut, men lyckades inte. Facinerande. 

ANnars har min flatmate från Birmingham flyttat till sin nya lägenhet. Var där och kollade igår och hade midda med Fransesca och honom. Anna och Ross var inte där. Men det var trevligt! Och fin lägenhet, blev lite oroad när de var imponerade över att det stod en golvlampa med dimmer och belysning i köksskåpen dock ( var med glaskiva). När fönsterna var enkelglas. Men en var en överlag mycket fin lägenhet! Tror de ska trivas fint =) Så nu väntar jag på inflyttningsfest :>


Nu ska jag springa iväg till Morrisons och se om de har mjöd jag kan köpa av dem. Vore fintI was wise enough
to never grow up
while fooling most people
into believing I had. 

-// Margeret Mead
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0