Mums va gott med gräs
Wow.. lätt baksmälla idag. Följde med min flatmate ut igår  kväll. Han frågade om jag ville med, och va fan. Har ju inte vart ute här direkt, så slog till. Och det får man väl ta stryk för idag. Blev lite förvånad när jag nu skulle logga in på fb då den var UTLOGGAD O.o vilket den inte vart på... år? Så enda jag fick i mitt huvud var.. "Have you signout my faceboook? Because I can't remember my password. " Och blev lite rädd, för jag kände igen den meningen........ så skrämde mig att det stämde. Jag är utloggad, och har ingen aning om mitt lösenord. 

Sen slog det mig att det troligen var Stuart som lånat min dator, och webläsare, för jag frågade honom om han hade loggat ut mig igår vid halv 4 när vi kom hem. Men jag trodde jag drömt. Nu ska jag ta min vackra tidning som sitter i brevinkastet och lägga mig i sängen och dö. 

Och btw My, tack för att du har lärt mig allt jag kan om hur fel det är att äta djur och mjölka kor. Det är matnyttigt när man pratar med en vegetarian. Visserligen höll jag på att ta henne som exempel när hon sa att det var naturligt att mjölka kor. Då jag tänkte slänga fram något som att det är ju som att någon skulle mjölka dig dag in och dag ut. Skulle du gilla det? Men jag höll mig i skinnet och var duktig! 

Hennes furstar var mer glänsande än snö,
de var vitare än mjölk,
deras hy var rödare än korall,
deras utseende var likt safirens.

-// Klagovisorna 4:7

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0