Poke
En lite allt för händelserik söndag det blev. Inte så man klagar, var trevligt. Men aldeless för lite vettigt gjort. Efter fikat med the ginger thing bar det av mot Stormarkand storlek mindre för hela lägenheten skulle visst handla. KUl att se 6 studenter handla och lämna affären med en 65l ryggsäck samt 4-5 påsar med mat. Liksom, what? 

På vägen till das affär passerade jag och Caire, för er som inte fattat så är Claire the ginger thing. Hennes pojkvän kom in i vardagsrummet för några dagar sedan och frågade "Has anyone seen the ginger thing? " och syftade då på sin rödhåriga flickvän. Jag tyckte det var kul. Anyhow, så vi passerade uteliggar kampet så började prata om det. Så berättade om mina vänner där. Att fått rita i deras bok, ritat vikinga hjälpar, skatter, de ville jag skulle skriva " Sebastian, King of Kings, Viking, Sweden * Rita en vikinghjälp* *Rita en regnbåge med skatt undeR* LIksom whaaat? Men gjorde som de sa, förutom regnbågen.. den fick Fiona rita. Rita med färg är inte min grej ritkigt!

Så påväg hem vill Claire gå förbi de hemlösaoch bjuda på choklad. Med motiveringen "När jag är ledsen, blir jag glad av choklad. Och jag vill göra dem glada!" - Tyvärr tyckte inte hennes pojkvän att det var en så bra ide. Killar är så kalla ibland. Men men!

Sen blev det lasange, utan ost till dig, blev triatlon filmer med Das tysk och en promenad hem. På vägen hem gjorde jag dagens första fina grej. Såg en lätt full 20-25 åring sitta längs gatan, verkade själv, föruitom den lite äldre indiern som verkade försöka kolla hur det var med henne. Då han redan var där kunde jag ju inte stanna riktigt. Men då hon viftade med händerna som "Esfch, ja må fhint. Blara lite full." Så antog jag att det inte var hennes.. vän. Så jag stoppade ett par polismän, som patrulerar överallt kvällstid och berättade om vad jag såg så de skulle i alla fall gå dit och ta en titt :)

Btw, det var söndag igår. Här är det ingen ursäkt för att inte festa. Alla krogar var öppna, folk var halloween utklädda och folk gick fulla omkring överallt när jag var på min väg hem. Detta var längs gågatan då.

Sedan strax utanför mitt hus passerar jag två människor som står vid en mörk bil. Jag reagerar bara på en lampa som blinkar till. Och tänker väl inte mer på det. Sen tittar jag snabbt dit, och tycker jag ser två maskerade människor. OCh kopplar till bilstöld, men som en normal svensk säger jag inget.. utan går på. 

Tyvärr så var min gåpå bara för att jag inte ville att de skulle börja jaga mig med stålrör för att jag ser något jag inte ska se. Så ja.. jag går, och tar ett varv runt huset och skall smyga upp för att se om det jag såg var rätt. Som tur är möter jag en herre på andra sidan lägenhetshuset som är ute och går med sin hund. Och bara.. "Exuse me, I saw two guys with what I belive was covered faces trying to steal a car on the other side of this house. Can you just join me around and check it to be on the safe side? "  Först han bah huhhhh? 

Men vi började prata mera, och visade sig att han var riiiktigt trevlig! Och han förstod varför jag söker ny lägenhet. Förstod mitt problem :/ I vilket falls så fanns inga kvar när vi återkom till bilen. Men han tackade iaf och sa att jag gjorde det rätta. Då blev jag glad :) Nu ska jag fortsätta med det vettiga här! Uppdatering 12.58

Tips från coachen

Stoppa inte ner en gaffel på metalltrådarna i en brödrost när den är igång för att se vad som händer. Det kommer att dra ut säkringarna i hela din lägenhet, stänga av allt ifrån spis, kylskåp, frys, tvättande tvättmaskin och strömmen till din dator! Du kommer inte att kunna värma din mat, koka mat eller ens starta radion. 

Undra om det händer likadant efter att jag dragit upp säkringen igen?...

Först ska jag bara ta reda på vilken säkring, för var bara en som var av av de på skåpet. Stod inte vad den var för O.o Får vänta till hyresvärden kommer hem. Så hoppas att han gör det också x)
A man with a briefcase can steal
millions more than any man with a gun.
-// Don Henley

SpökenHalloween avklarat, och skönt det! Dåligt risig man var igår kväll. Nu när jag åtminstånde har fått sova ikapp...  ja det bliev nästan 15 timmar :D Så mår jag prima perfekt :D Ändå blev det inte mycket dricka. 1½ flaska mjöd försvann. Som den lite lätt fulla Rose troligen drack ;D   Men jag hade ju bål till min öl och resten av mjöden. Rekomenderas starkt till er som ska ha fest, en fucker bucket bål. Som jag tror var en 70is vodka, en 70is rom och en flaska röd likör av något slag. Smakade aceton!

Annars en mycket trevlig kväll! Träffade en svensk från Skåne.  En skotsk diabetiker och en riktig fåraherde(I alla fall föräldrarna är fåraherdar. Men de kan inte försörja sig alla på det) från Stroma. Dvs en ö i norra Skottland. Han var även utklädd till fåraherde!  

Nu ska jag äta frukost, ta en dusch, springa och köpa mat sedan packa om och ta mig till cafét för att träffa the ginger thing.Anledningen till att jag ser ut som en kines är att tänderna ramlade ur om jag inte bet ihop dem sådär. Tro mig, testade, tog miljarder försök innan tänderna var kvar! Jag räknade...

Konsten att tråka ut,
är konsten att säga allt.
-// VoltaireHäst
Chokladbollarna blev en succé! I gott och ont... Läs mer här om nedstående

Där kan det läsas mer. Natten till idag (26e) så blev en 28 årig kvinna våldtagen på torget vilket gjorde att stämningen inte var på topp. Chockade människor, poliser, reportrar och allt var på palts. Jag är inte helt med i matchen vad som skedde. Men ja, blev lite rädd när man närmar sig området och ser polisavspärrningar. Vet inte hur jag ska förklara känslan, men blev liksom tom inom mig när man såg det. Precis som, när något hänt en väldigt närstående. Och man är helt maktlös och, inte vet vad som händer. Man ger sig inte på hemlösa bara sådär. Så tung luft och skärrade människor var idag på plats vid polisens avspärringar när jag anlände. Tyvärr var varken mina tjenisar John eller James där. Men började prata med en annan arrangör, som jag inte minns namnet på. Hon stod och diskade för stunden, så jag hjälpte henne att diska lite och så, sen lämnade jag över chokladbollarna och sa att det är en svensk fika sak. Och hon tackade innerligt och fick mig att bli helt tårögd när man ser de hemlösa springa runt med glassbyttor fyllda med chokladbolar fram och tillbaka över torget och för att dela med sig med varandra. Varför är det så, att de som har minst. Bjuder mest? "Taste this, its soooo goood! ".

Så jag gav dem iaf en liten ljuspunkt strax efter lunch. Tror de behövde det :) 

Tyvärr sprang min nya vän iväg rätt hastigt strax därpå. Men ska se, ska försöka få tag på henne imrogn igen om jag kan hjälpa dem på fler vis. Hoppas det :) 


Annars blev det fika med Ance för att fixa maskerad kläder. Men när vi lämnade fiket så hade allt stängt. Så blev bjuden på midda hos henne istället, vilket slutade med skratt och stoj. Trevligt trevligt, men trött trött! Det finns få uppriktiga vänner
- men så är heller inte
efterfrågan så stor.
-// Marie von Ebner-Eschenbach
Swedish fiiiikaIdag hade jag vägarna förbi George Square. Mest för att jag tänkte driva tid med att ta en öl. Men gick in på puben och ansåg att det var lite för mycket folk för min smak. Så satte mig på torget och väntade in samtal istället. Det dröjde inte länge innan mitt samtal kom, och inte länge tills jag såg en massa tält på torget. Så med Ance i telefon började jag gå mot tälten. Fick gå lite sicksack, för tappade täckning så hon försvann ibland. Men i vilket fall!

På torget var det Occupy Glasgow, http://www.flickr.com/photos/duncanbrown/6261604981/in/photostream/ , finns lite foton därifrån. Det är i kort människor, allt ifrån fulltidsarbetande till hemlösa som slagit upp tält på en allmän plats för att väcka regeringens tankar genom en tyst demostration mot den nonchalans som sker mot de hemlösa. Min personliga åsikt är lite att de borde själva ta ett steg också. Men många får inte möjligheten. Du kan inte få ett jobb om du inte har ett hem, och du kan knappt ha ett hem om du inte har ett jobb. Så en ond cirkel regeringen borde hjälpa dem att bryta genom att förse dem med skitjobb, ett gemensamt tak över huvudet eller vad som.

Jag frågade vad jag som person kunde göra. Och enda man kan göra är egentlgien att ge en slant. Så jag gav de £5 jag hade i fickan, ca 50kr, och fick en kopp te. De blev tokglada och frågade om jag ville ha mackor och allt. Men tackade nej. Ska inte äta deras mat. En annan kan ju käka på donkan. Sedan stannade jag där och pratade med alla möjliga i evigheter. Kände mig lite elak när jag vid 18 tiden lämnade dem för att jag frös om händerna :(  Men jag lovade att jag skulle komma tillbaka, och det ska jag! Ikväll har jag bakat chokladbollar. Se nedan, blev visst bara 45 stycken. Men kan ge dem en liten fika iaf =D Sen ska jag köpa med en massa äpplen eller något. Kan man ge äpplen till hemlösa? Känns så tråkigt. Men men, ska nog se till att de kan få sig lite bättre standard iaf =)


Dagens fångst som nu står i kylen!
The hard part isn't making the decision.
It's living with it.

Negativ song, men jag blir glad av den :D
Denna bara så gammal, även fast det finns en lite nyare version dock. Usch, jag kan inte komma ihåg. Det är iaf från när Lunarstorm var populärt! Det är typ... ageeees ago. 


Nya:


Äldre:

Text för äldre:

Det här är sjuka dagar
känner mig ju inte så frisk.
Det är dig som alla jagar
och vi tar en liten risk.
Och jag kan inte sova
och får inte benen att stå still.
Det är svårt att leva
när man vet vart hjärtat vill.

Men jag kan vara nöjd
då slutar jag se allt så svart.
Och jag kan glädjas åt det lilla
och komma ingenvart.
Man skulle njuta av vår sol
och gå i skog och mark.
Eller vaka över vattnet i Picassos park.


Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilken otur att hjärtat är förstört.


Men nu så har du fastnat
långt här inom mig.
Och jag behöver bränsle
som kyssar ifrån dig.
Men hur hanteras kärlek
i en dålig konjunktur?
Det här är sjuka dagar
och det finns en enda kur.

Det är ju du som mig kan hela
men du ger mig också men.
Med ditt hår som är av guld
och *med* din hud så vackert len.
Jag kan då inte hjälpa
att du ler som Venus själv.
Varför är det bara jag
som sitter ensam här ikväll?


Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilken otur att hjärtat är förstört.


Jag har då tappat en och annan välförtjänt poäng
i ensamhetens kalla, tomma vattendubbelsäng.
Jag borde väl ha läst minst hundra sidor till
men morgondagens tenta den får bli hur svår den vill.
För jag har hört att alla kommer på terminens sista fest
och gissa vem som tänker bli den som dricker mest.
För jag vill ärligt talat inte alls ens vara där
för kärleken hos vissa ställer bara till besvär.


Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilken otur att hjärtat är förstört.

Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilken otur att hjärtat är förstört.

MööööööööööööödEn flaska Harvest Gold Mead senare... (mjöd)

Det smakar skit. Jag som inte ens tycker om honung.. :/ 

Men nu, en 70is senare.. så är jag lite fundersam hur folk verkligen blir slitna efter sånt här? Mr. and Mrs. Smith går på datorn. Jag äter kakor och inte mycket är fel =)
45kr för en flaska och fylla, inte heeeelt fel. 


Så så är det! 


One regret dear world,
that I am determined not
have when I am lying on
my deathbed is that I did not
kiss you enough.
-// Hafiz of Persia

KnakelibrakOj.. nu måste jag tänka tillbaka här och se vad som missat, och angår er. Söndagen träffade jag Claire, som vanligt.. däremot var det otroligt fint väder. Och hennes vänner var in teh George Square. Så vi drog oss ditåt, efter ett tag. När vi ramlat dit så hade de rört in sig in på en pub, denna söndag. Så blev några öl där och almänt trevligt prat. Fick även träffa Ance från Sverige, Mälardalen och släkt från Baltikum. Nu är hon ifrån Stockholm och har sin släkt ifrån Lättland. MEN IAF! Trevlig prick. Och vi ska vara svenska vikingar på hälloween festen. Jag som hatar att klä ut mig kanske till och med kan tycka det blir kul! 

Våran vackra lilla bro kvällstid. Wo-ho. 


Anyhow, igår hade jag vägarna förbi en kiropraktor. Han gjorde denna bedömning på min kropp: Linjerna som ni kanske inte ser (orkade inte skanna, mobilkamera ftw). Så är den gröna optimala hur det ska gå. Och de röda linjerna är hur jag går. De följer vissa punkter på kroppen man mäter efter, så tex är mina öron 2" för långt fram, och axklar hela 3" dvs. 5cm samt 7,5cm. DET är inte bra. 

Har även som syns på väsnter sida höftben, axlar samt öron i horisontellt lite snett. Det är inte lika illa, men defentivt inte bra. Så jag har en ryggrad som troligen är formad som ett S. Står säkert för Superman eller något. Vilket ger onödiga belastningar. 

Så så är det, han knäkte och klakade och si och så. Jag ska försöka bygga upp min rygg starkare så ska jag dit om 2 veckor igen. Ska erkänna att jag är friare i ryggen, känns bra. Testade knäcka förut, men lyckades inte. Facinerande. 

ANnars har min flatmate från Birmingham flyttat till sin nya lägenhet. Var där och kollade igår och hade midda med Fransesca och honom. Anna och Ross var inte där. Men det var trevligt! Och fin lägenhet, blev lite oroad när de var imponerade över att det stod en golvlampa med dimmer och belysning i köksskåpen dock ( var med glaskiva). När fönsterna var enkelglas. Men en var en överlag mycket fin lägenhet! Tror de ska trivas fint =) Så nu väntar jag på inflyttningsfest :>


Nu ska jag springa iväg till Morrisons och se om de har mjöd jag kan köpa av dem. Vore fintI was wise enough
to never grow up
while fooling most people
into believing I had. 

-// Margeret Mead
Nattvardsvin
Dagens avslappningsövningar gick kanooooon! En film, fick bli Harry Potter, ugnspannkaka och ÖÖÖL. Vänta, öl? Att gå ut och dricka öl är väl sista du ska göra när du haft en massage?! :O I vilket fall var det där allt hamnade. Men var trevligt! Och jag har sovit som ett barn inatt, ett barn som sover bra, inte nyfödd ödla som skriker. Lite knepiga drömmar, man det får man väl tacka alkholen för.

Och jag tillägga att ja Sanne, du hade rätt :/ Det är ju inte såååå sällsynt att du har det. Men vi som gick dit var Jag -> Svenne, Stuart min rummate -> Birmingham och... 5 -> tyskar. De är nog påväg att ta över världen igen :( DE ÄR FAN ÖVERALLT :O 

Och roliga är, att självklart kom det på tal. Gillar när vi pratar om något, att jag vet inte. Tror det var att ena tysken åkte iväg för att testa någon vattengrej eller något utomlands, för de har ju inte så mycket vatten i södra Tyskland där han var ifrån. Var på Stuart frågar om de ens har mycket alls. ( Han är britt, vart han än tittar är det vatten). Och tyske fan svarar något i stil med, "Inte nu, men man vet aldrig med Tyskland! Vi kanske skaffar oss mer" :< 

Det var mer jag tänkte att jag skulle dele med er, men jag kommer inte ihåg vad :( Så delar med mig av en bild på puben. Gammal kyrka, minst lika fint där inne! 


Den dagen,
den sorgen
-// Matt 6:34
Rysk maffia och fina knivar
Idag då inte min huvudvärk har velat gå bort offrade jag mig för en massage. Det till och med blev en auromterapimassage för 300 svenska pengar. Vetenskapligt så har inte många oljor bevisat att ha någon direkt bra effekt, och massösen var inte mycket att hänga i granen eller. Men det känns bättre. Kan bero på att jag även beställde in en rakning med Sweeney Todd kniv, varmhandduksbehandling och lite fejsmassage. Och hon som gjorde det var bra mycket trevligare att titta på! Så jag fick känna mig lite manlig där ett tag. Berättade även för henne att jag igår såg en film igår med rysk maffia som dödade en kille som gick in för att raka sig. Hon tyckteinte det var så bra planerat men lovade att varken börja prata ryska eller sjunga. Det gjorde att jag kände mig säkrare! 

Så ikväll blir det lugn och ro, hoppas jag. Jag ska äta ugnspannkaka och se film. Även äta mina rostade mackor med leverdej och gurka. Rawr! 
Winning is like shaving
- you do it every day
or you wind up looking like a bum.
-// Jack Kemp
Mums va gott med gräs
Wow.. lätt baksmälla idag. Följde med min flatmate ut igår  kväll. Han frågade om jag ville med, och va fan. Har ju inte vart ute här direkt, så slog till. Och det får man väl ta stryk för idag. Blev lite förvånad när jag nu skulle logga in på fb då den var UTLOGGAD O.o vilket den inte vart på... år? Så enda jag fick i mitt huvud var.. "Have you signout my faceboook? Because I can't remember my password. " Och blev lite rädd, för jag kände igen den meningen........ så skrämde mig att det stämde. Jag är utloggad, och har ingen aning om mitt lösenord. 

Sen slog det mig att det troligen var Stuart som lånat min dator, och webläsare, för jag frågade honom om han hade loggat ut mig igår vid halv 4 när vi kom hem. Men jag trodde jag drömt. Nu ska jag ta min vackra tidning som sitter i brevinkastet och lägga mig i sängen och dö. 

Och btw My, tack för att du har lärt mig allt jag kan om hur fel det är att äta djur och mjölka kor. Det är matnyttigt när man pratar med en vegetarian. Visserligen höll jag på att ta henne som exempel när hon sa att det var naturligt att mjölka kor. Då jag tänkte slänga fram något som att det är ju som att någon skulle mjölka dig dag in och dag ut. Skulle du gilla det? Men jag höll mig i skinnet och var duktig! 

Hennes furstar var mer glänsande än snö,
de var vitare än mjölk,
deras hy var rödare än korall,
deras utseende var likt safirens.

-// Klagovisorna 4:7

For those who fight for it, life has a flavor the sheltered will never know

Who honors those we love with the very life we live? 

Who sends monsters to kill us, and at the same time sings that we'll never die? 

Who teaches us what's real, and how to laugh at lies? 

Who decides why we live, and what we'll die to defend? 

Who chains us, and who holds the key to set us free? 

It's you. 

You have all the weapons you need. 

Now fight!

The apple is very distractingBe the flame - not the mothHöst och mörker

Såhär såg det ut när jag gick upp i morse! TOg ett tag innan jag tittade till på termometern, var trots allt tvungen att flytta på Sannes alla pinviner som tagit sig hit för att inte svettas i hennes Kiwi land och sedan få bort de stackars isbjörnarna som låg och huttrade under köksbordet. Stora vita fluffiga björnar, inte lätt att lägga en filt runt hörni! 15 grader i köket, glad att jag lever fortfarande. Fast bilden slog faktiskt om till 16 grader till bild nummer två, men valde denna oskarpa. Man ser att det står 15! 


Och som synes är hösten här. Så vackert, så fint så färgglatt och så.. ja fint! 
Lyckats få iväg alla brev idag också, eller inte alla. Min fängelseintern fick vänta, vill ha hans nya adress innan jag svarar. Och då jag alltid går till ett post office for frimärken så saknar dessa alla vackra märkesfyrkanter! =O

Sedan har jag svarat på en sådär 20 mail eller något. Snacka om död nu. Och handlat linser, vågade testa idag. var faktiskt gott! 

Nu ska jag se om jag kan göra något åt min huvudvärk, och sedan ut och klappa får i höstmörkret! 

BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
What makes human beings different
from animals is that animas can
be themselves with ease.

Deeeet blåååseerHeeeeeeeeeeeey

Min telefonringde idag från ett telefonnummer som inte fanns i telefonboken. Och det var ett från.. landline... ehm.. hemtelefonsak. Sådana gillar jag inte att svara på! Men jag gjorde det, övning ger färdighet! 

OCh vet ni vem det var? :D 
Inte jag heller. Har redan glömt bort namnet. Glömmer alltid bort namn så enkelt. Kommer ihåg något på J. Bra början? Ja-A! 

Anyhow. Det var ett gym som ringde... För ett gäng dagar sedan, 4 för att leka exakt så använde jag min kod jag fått av min mobiloperatör. De ger mig massa gåvor, så har gym, jag har presentkort på parfym, jag har paintballrabatter och massa skit. Gymmet gick ut i slutet av sept. så signade up mig för det. Men då jag har vart lite ringrostig har jag inte tagit mig dit.. Så de ringde. Och tänka sig, nu ska jag visst dit imorogn klockan 10?  Nu att jag är frisk, eller.. Om inte annat får jag skynda mig att bli det =D Men bara lite gult fin klibbigt gegg i näsan kvar. Annars mår jag kanoooon! Så imorgon klockan 10 mår jag ännu bättre! 

Kollade även in vädret för imorgon.. de brukar ha bilder för att man lätt ska förstå vad Rain, sunny eller så egentligen är.. nu står det WINDY! Så får se om jag kommer fram utan att blåsa båt O.o Men ska nog gå! =D 


Vid gynsamma vindar, 
håll kursen! Regnig söndag bjuder på visdomsordYou can help a thousand.
But you can't carry three on your back.-// Jim Rohn
Zombies hugs too hard, it doesn't get that cozy

Jag gav även 60 svenska pengar till detta jävelskap! En applikation som gör att du med löpning, bara springa, samlar material, vapen, explosiva ämnen och first aid för att kunna rädda världen mot zombies. Under spelets gång måste du även undvika dessa zombies som i olika hastigheter springer mot dig. En applikation som kommer att få mig att aldrig sluta springa. Tänk er ljudet av en flåsande och inte vackert, utan gräsligt stönande bakom dig? Man läggger på ett extra kol då va? Skulle tro det! Jag kommer troligen sticka ut och springa med järnrör.


Såg även zombieland idag, helt plötsligt mitt i filmen.. DET ÄR JU EMMA STONE! :O Eller? Hon är svarthårig?! Med lugg! Men slog upp det, och stämde bra! Det var Emma Stone. Inte fullt lika bedårande som hon brukar vara, inte i lugg. Men hon är trots allt den enda fina skådespelaren. Hon är Speciell. Inte sådär överdrivet sexuellt monster vacker. Hon är mer naturlig. Men skådespelare. Hur kan man egentligen lita på en sådan människa? :/ 

All makt åt skaparna av spelet. Allt makt åt Emma Stone. Och nu ska jag spela Left 4 dead!Wichita (Emma Stone) : You have just
survived the zombie apocalypse and
drove half way across the country...
Where are you gonna go?

Little Rock:  [sticks arms up in air]
I'm going to Pacific Playland (Stort nöjesfält) ! Woo!

-//Zombieland

Underskatta aldrig ett barns sinne att prioritera!

DinosarierIbland undrar jag om det inte är dags att växa upp. Men när man kan skratta åt samma bild i tio minuter, och fortfarande tycka att det är kul. Då kan jag nog, för hälsans skull, skjuta upp det några dagar iaf :') 

Existenz inspererat, där jag hittade det från börjat. Även om det var någonannanstans de fått det ifrån, så sitter nu denna på min vardagsrumsdörr  --->Gjorde en egen och bytte arbetsplats till rum och dagar till veckor. Så många veleceraptorer är det itne här i området.. Hoppas min hyresvärd blir glad när han ser den! 


You can't quit now.
What if the Great Valley is
just over the top of these rocks?

-// Littlefoot,
The Land Before Time 1988RSS 2.0