Are you looking for business?
Oj, mycket som händer jao.

Men tänkte dela av mig av lite dåliga saker. Idag gick jag för en lägenhetsvisning i östra delen av Glaskow. Jag knatade på längs Duke Street, syster Sara vet vilken det är, det är samma gata som Tennents bryggeri ligger på, stora långa vägen mot Celtic Park, om man inte går via vägen London men det är en annan historia. 

Gick där och lyssnade på musik när jag möter en människa. Det var mörkt, så såg inte mer än ett par kvinnohöfter som rörde sig lite mer än normalt. Och till alla lite udda människor så behöver de ju ett leende att möta? Så jag ler, säger hej och knatare vidare. Trodde jag. Hon stoppar mig och frågar något. Nu hade ju jag musik i öronen så hörde inte, tog ur headsetet och ursäktade mig och frågade vad hon sa..

"Are you looking for business?" 

Jag må erkänna att jag frågade min hyresvärd när han kom hem om jag tolkade meningen rätt, och det gjorde jag. Hon frågade om jag ville köpa sex. Jag listade ut det rätt med tanke på kläderna jag såg hon hade på sig, eller rättare sagt inte hade påsig. Så antog att antingen ville hon sälja sex, eller droger. Jag sa nej tack och gick vidare. 


Jag fick däremot hålla mig själv i skinnet för att inte gå tillbaka och erbjuda henne hjälp ur detta skit. Men samtidigt, hon kan ha en hallick med slagträ sitta i en bil runt hörnet. Så valde att helt enkelt... gå. 

Däremot klarade jag mig inte för länge. Nu ikväll knåpade jag ihop ett mail till polismyndigheten här och berättade om det, vart det skedde, ålder osv på henne och bad om tips.. vad man ska göra i den situationen. Hoppas på svar snarast möjligt! 


Annars har St Enoch börjat juldekorera köpcentrumet igen. Pretty coola huh? 


So har även Mercant City med del av stadsbibloteket tror jag det är till höger. Las stjärnhimmel! Om några dagar tänder de julbelysningen på George Square också tror jag.


Och kvällens debatt/omröstning om hur vad Glasgow Occupy skall förflyttas eller ej nu när julesaker skall ske på torget. Eller flyttas ska det, röstningen var om de skulle flytta med eller motvilligt. Kan säga att många ville bokstavligt talat slåss för sina rättigheter medans andra ville slåss symboliskt. 

Jag säger, flytta och visa folket att staten TVINGAR bort er ifrån offentlig mark där ni har rätt att vara. Det kommer ge publicitet. Det är vad de behöver. 

Men men, min röst var lika mycket värd som alla andras. Nu flyttas det, och inom några dagar går omröstning om vart och när flytt skall ske.Fick även massa låttexter som skall sjungas. Men orkar inte publicera de nu, nu skall här sovas och förvaltas en ny dag imorgon! 


You don't drown by falling in water.
You drown by staying there.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0