Oj va mycket!
Idag har jag gjort något jag inte gjort på mycket länge! Idag har jag uppdaterat bloggen.

Och som ni kanske förstår har rätt mycket hänt dessa dagar sedan sist, och jag tänker inte göra en. HEJ SANNE :D Och skriva elva a4 ark. Först och främst för att jag inte orkar, och för att. Det blir så långdraget! Jag tänker låta bilder tala, och kommentera till dem istället. Det ni missat under veckans gång, ja det får ni väll skylla er själa för att ni faktiskt inte pratat med mig. H3h3h3 (: 

Obs, bilder är inte i kronologisk ordning! 
Jag har stått på Glasgow Green, och tittat på bonefire sak. Åfesten är stor i Etown. Och fyverkerier.. då är det många som står på Nybron och tittar. Jag svär. Jag stod mitt i skiten och åt vilket håll jag än tittade så såg jag bara människor. Sårt att uppskatta, men många var det! För fyverkerier? 
Har även fått vara med om att tunnelbanan tappar all sin ström. (förutom för säkerhetsgenerator saken i själva tåget antar jag) För hela västra delen av Glasgow blev strömlöst. Och jag satt på tunnelbanan då, yey.
Enda ljuset som fanns kom från ficklampor, mobiler eller bilar. Då tunnelbanan inte kunde fortsätta köra, eller få kontakt med andra stationer. Jag är bara rent allmänt tacksam att vi stod stilla när detta hände och inte var mellan två stationer, så fick jag ta en promenad hem (: Och jag är tacksam att jag har en telefon som klarar mer än att ringas med. GPS, karta, vägvisare, ficklampa, skype, sms. Jag kom hem utan att bli uppäten av zombies! För det kändes fan som att gå i en zombie värld. Jag menar, det är en sak att gå i en skog när det är mörkt. Men det är FAN äckligt att gå bland hus när det är totalt bäcksvart, något rör sig där, en dörr slår där och larm går där ( då strömmen slås ifrån på ett larm och sedan kommer åter så startas larmet. Ström kan komma tilbaka i företagslokaler som har en extra nöd generator). Det var äckligt! 
Fränt dock när jag kom till min gata, där man ser att ena sidan av gatan har gatubelysning... Medans andra är kolsvart! Här låg alltså gränsen i vilket nät som tappade ström och vilket som inte gjorde! Jag skulle svänga vänster här. Mitt hus klarade sig från strömlösheten :) 


Bifogar med en fin bild på en kåk från gågatan som fått ett litet lyft till denna vinter ser jag. Rätt fint! 

Sen tänkte jag ta denna bild åt min far. Glad att du inte har den uppförsbacken när du skall gå till bilen! Och glad att du itne har den uppförsbacken vintertid att gå i till bilen! =) 
Och som en del av er vet har jag haft en vegan vecka sedan i måndags, så jag lever på grönsaker och gnäggar en del. Så JA Ammi, det där är brockoli.  Ja, det är bönor. Ja det är någon ful gurka bredvid soya mjölken. Och ja, det är veganska fejkkorvar och skinkor gjorda på.. enligt bror min.. Myskoproteiner.Och faktiskt tagit mig ann att laga en måltid av veganmat? Trodde aldrig i hela vida världen att det skulle hända mig. Men smakade inte så illa! Enda som smakade var dock potatismos och grönsaker, de där vegankorvarna smakade pappersverk. Men Oliver( min nya vegankompis) sa att jag ska tillaga de med lite kryddor så blirdet bättre! 
Bild från idag faktiskt, då fröken Rydgren och hennes kille var här. Hon planerar att börja plugga på Hogwarts, eller.. Glasgow University.  Detta är inre gården av das business School of Glasgow awesomenessie. 
Och som i tidigare inlägg Klicka här så vet vi att man tycker om att använda kyrkor? Detta är en gammal kyrka som idag är en......... hatar när man tappar svenska ord. Ja ni ser, där man har lectures. FÖRELÄSNINGSAL! tack google translate. En föreläsningsal, i en kyrka? Denna är då förken Rydgrens kanske kommande sal om hon väljer att plugga politik (What? ) här.     
Det var allt för nu! Imorgon är dagen bokad, lite för mycket. vid 10 bär tåget av till Edinburgh för Vegan sak, det regnar just nu och jag hoppas att det inte gör det imrogn. Vid 3pm skall jag kolla på en lägenhet och vid 8 ska jag på bio med ett gäng folk och sedan dricka öl. Ska försöka flytta lägenhetsvisningen några timmar senare, blir stressigt i Edinburgh annars. Men det går sig vägen! Söndag blir det som vanligt fika med Clarie hoppas jag, och innan söndag skall jag veta om jag fått lägenheten jag kolalde på förut eller inte. Damerna sa att jag skulle få reda på i nästa vecka, men landlorden sa att jag skulle få reda på i slutet av denna. Jag hoppas mer på Landlordens ord! Annars skall söndagen få erbjuda pappersarbete till döden kommer o hämtar mig. Tack o hej leverpastej! 
Höll även på att glömma, vann en tävling med denna ->Tackar Wibke för mycket fina bilden! // Vielleicht in Deutsch, so dass Sie verstehen, wenn Sie lesen. Danke Wibke für die sehr schönes Bild! Hoffe, dass die Übersetzung richtig war:)


Everybody wants to be somebody;
nobody wants to grow
-//Goethe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0