Hej jag tigger julkortBlir ingen skidåkning med Rebecca i helgen, hade hoppats på det. Men naj :/ Istället så ser jag nog till att flytta redan på.. imrogn. Tror jag. Tror killen som har runnet nu skulle lämna det idag så. Men själv ska jag iväg till en VIP middag ( Är nog inte VIP direkt, är nog mer att alla är välkomna men ingen bryr sig så man får gå backstage iaf) hos Glasgow Ice Hockey Team, Braehead Clan. Så vet inte vad kvällen bjuder på, men full ska jag nog bli på denna afterski bar. H3h3h3h3

Hämtade även då nycklarna till min nya lägenhet igår innan jag träffade upp Ance med resterande folk. Kändes skönt, och hyresvärden är rätt chill med.  Efter det mötte jag som nämnt upp Ance med resterande folk. Det blev skridskoåkning på torget i en session, 45 minuter. Var rätt trevligt ändå. Pratade inom om om det verkligen var ritkigt is, och det var det. Och sen om slipningen var bra. Men det fick vi berättat för oss att av säkerhetskäl så är den värdelös. Men folk där verkade inte ha problem med att åka för det, VILKET JAG HADE. Noterade att jag var nog den enda som åkte hockey style. Alla åkte jätte fint och runt i en moturscirkel vilket var det enda tillåtna. Sen kom jag och tar många små skär AAAAAAAAAHHH fram. Men gick bra, efter ½ varv bestämde jag mig för att ta mig in igen och byta, men de förstod mig. De som jobbade där kunde inte åka med de skriskorna heller. Så ja.. alla skridskor var med taggar fram, för killar också. Men de nya jag fick var utan :> Och något bättre slipning! Woho!

Sedan Lina Fina kolon stort D ska du få höra :D Jag stod och pratade med.. några.. längre sargen(stavning?) när två små kycklingar försökte springa med sina skridskor. Så grymt söta. Så jag åkte ikapp dem och frågade om de ville ha tips. Först var de livrädda för mig, och vågade inte. Men sen vågade ena systern ta min hand, och den andra med. Så tog de ut på isen och visade hur de var tvugna att skära isen. För att gå som vanligt med skridskor bara liksom inte funkar. Sen tog jag en i taget i båda händerna så fick hon testa ta några skär medans jag höll i henne. Och gick kanon! Sedan systerns tur, hon var inte alls lika bra. Men gick väl någolunda tycker jag. En av de kläckte ur sig att hon skulle bli en isprissessa också. Sen lite senare under tiden hittade dessa små kycklingar mig på andra sidan rinken, så jag frågar dem hur det går. "Det går jääätte braa, kolla jag kan åååka  :D :D :D " små små kyckling. - Så de så Lina, ville bara bevisa att även jag kan vara snäll mot barn! :]Nu måste jag springa, sklockan är halv 1. Oh, glömde säga att jag kom hem strax innan 4 inatt va? Ances spelkväll slutade i som vanligt att folk drack. Speciellt Scott. Vi spelade Jeopardy... Scott var dyngrak efter ett gäng flaskor vin och en 6pack öl. Så helt klart var han kvällens charmör. Vid en fråga om Harry Potter skriker han ut, "Luke Skywalker, STAR WARS! " " 52! THE ANSWER IS 52!" Vänta, glömde säga att han skrek dessa när det inte var hans tur? 

Men han var även rätt.. rolig. På frågan "Ance tycker om att låna andas kläder, speciellt Roses. De gröna byxorna Ance har på sig, vilket storlek är det på dem?"  Vi svarar 16. Vilket var fel. Svaret var 14. Var på Scott, och jag måste ta det på engelska. " But the stores never show the correct size, am I not right girls? YEEEEEEY * och viftar med händerna som ett gäng fjortisar*"  Eller något sånt. Och hela rummet viker sig. Kan tillägga att han strax där på försökte dricka vin med korken på, samt ramlade över sig själv i hallen när han blev utkastad ifrån rummet för att ha skrikit ut GODRIC GRIFFINDOR, som faktiskt denna går var rätt svar på frågan. Så han var rätt full /:

NU ska jag springa, nu är hon närmre 1 och jag 3-4 timmar på att fundera ut SAMT torka kläderna jag ska ha på mig. Snöade igår också, smälter nog bort om 3 dagar. HEJDÅ
Life is not a matter of milestones,
but of moments 


Btw, min nya adress från och med nästa vecka,
så ni vet vart ni ska skicka alla julkort och sånt är ->

FLat 11/3
101 Maxwell Street
G1 4EP
Glasgow
you kay

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0