Vegan, Lucia och konspirationerIdag påminde My mig om att jag faktiskt borde uppdatera bloggen. Indirekt. Men vet inte, inte sådär jätte mycket som har hänt heller. Hyresvärden bodde här i helgen, så han kom hem med frukost till sin flickvän ( Inte mig, han och hans faktiskt äkta flickvän bodde där nere i lägenheten och han sprang iväg för att köpa frukost. Vet inte varför mitt havregryn och salt inte dög som en romantisk lördagsmorgonsfrukost? Så han köpte mackor istället, med fyrkantig korv/ mer haggis liknande. )  och jag fick smaka det! Men det smakade inte allt för illa faktiskt, var riktigt gott. Jobbigt nog :) 


Söndag bar det iväg till Alexandra med Ance för att ha julbak / något sånt. Blev lussebullar och pepparkakor. TITTA AMMI DE ÄR INTE KÖPTA :( Då hade de inte vart svarta.. Och tack My för saffranenanon :) Så idag på vegan knytisen hade jag med mig Swedish Lucia buns, veganvänliga givetvis. De hetaste ämnena ikväll var..

1. Om Amerika, både nord, syd och central, existerar eller inte. Diskuterades om hela USA var en påhittad stat skapad av den Engelska regeringen ( Inte skotska) för att avleda misstankarna om att England är det sämsta landet på jorden, och att Tony Blair är en massmördare och genom sin politik för en fläckfri organiserad brotslighetsorganisation.  Detta bevisades genom att hålla upp ett julkort och släppa, så det föll i marken för att påminna om tynglagen och därmed bevisa att flygplan inte kan flyga. När Andy motförklarade genom hur ett flygplan nu skall vara uppbyggt blev han bränd på bål.    - USA är alltså upbyggd i en lagerlokal i England där alla bilder tas. De vackra bilderna är tagna ifrån Skottland med filter och dataeditering för regnet.  - Det är även pga detta du ofta byter flyg i London. Egentligen flyger de dig runt i cirklar, landar på en annan del och går in i en av lagerlokalerna. 

2. Vad för glasssmak olika sortes sex har. Där vanilj var en mer lugnare och sensuell sex. Banan var lite gay och mörk chocklad med chili låter jag er räkna ut själva. 

3. Blod i största allmänhet, då Becca säger att hon inte vill jobba som doktor längre, hon saknar kirurg jobbet. ( Kan tilllägga att en gruppen är tooookkänslig för att höra om blod. Så hon lämnade oss, vi trodde det var för att hon var tvungen att gå på toa. Vi visste liksom inget om det. ) Så vi pratade om blod, nål, hiv etc. Och Andy som nu under julen har extra jobb på Royal Mail är trött på brev, han saknar att jobba med paket. Bara i Glasgow tar de hand om ca 1 miljon brev om dagen O.o 

I vilket fall, min slutsats är att jag ska nog äta 1kg köttfärs till frukost. Jag vill inte vara vegan och tillbringa alla dagar i veckan diskutera konspirationer, smak på sex och blod och andra smittkällor. Inte min grej.

Nu ska jag gå och lägga mig och se om det slutat regna imrogn. Ha en mycket trevlig lussebulle imorgon! HEJ HEJ Without leaps of imagination or dreaming,
we lose the excitement of possibilities.
Dreaming, after all,
is a form of planning.
-// Gloria SteinemKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0