H-h-h-hockey!Igår bjöds det på hockey! Och inte field hockey som de spelar här, utan Ice Hockey. Kanske inte var Sverige - Finland stämning. Men det gick sig fint! Speciellt då hemmalaget Braehead [brehed (med rullande r och sch-ljud)] vann. Period ställning blev 1-0, 1-1 och 3-1. 2-1 målet kom med 45 sekunder kvar av matchen. Jag som hade suttit ner hela matchen, kritiserat och klagat på slöa spelare ställde mig och skrek, kramade och skrek. En sne galning två stolar till vänster om mig ramlade framlänges i tomultet och flög en stolrad ner, fastnade med foten och slog ut några öl. Lyckligvis var det inte någon som satt där. Men det var fint! Och han var glad. 

Och en halvliter öl kostade £3,3 -> 35kr säg och en korv med bröd £3,2  34kr eller något. Dvs. Ölen var 1-2 kr dyrare än korv. Facinerande land. 


Sedan blev det iväg till den närmsta belägna puben. Som även är en afterski pub vid glasgow skid/snowboard anläggning. Låter bilderna tala för hur imponerad jag blev. Men det var fruktansvärt härligt att få gå ut på denna altan och andas minusgradig luft. 

Nu ska jag rulla vidare. HEJ HEJ( kan fortfarande inte sidoplacera saker )

Never till a young person that anything cannot be done.
God may have been waiting centuries for someone
ignorant enough of the impossible to do that very thing

-// John Andrew Holmes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0