Jag har aldrig vart såhär långt ner i Danmark förut
Uppdatering! (Kastar in bilder i annat inlägg senare, har inga än så länge)


Och får sammanfatta mig rätt rejält här då mycket har hänt. 

Här iaf kommit tillbaka till Sverige för en stund, sov på flygplatsen där jag hittade en vän. Lisa. Tyvärr blev adjöet lite hastigt, så bytte aldrig telefonnummer eller något liknande. Men ska nog komma att överleva. I gbg, som jag landade träffade jag underbara lilla Emma :D Var så sjukt härligt att få träffa henne igen! Jag stank rätt rejält, så blev inget direkt kramkalas. Men var trevligt ändå! FIka, öl, kakor, prat och så (: Var oerhört trevligt! 

Mot 5 tiden satte jag mig på tåget mot Malmö, och ska erkänna att har nog aldrig vart så långt ner i Skåne tidigare. Så var spännande. Har därmot åkt bron, som går till Danmark I, och den kanske ligger där? I vilket fall, Malmö och Malmöfestivalen som gällde. Så väntade på station där då de skulle ramla in vid 20 för att göra mig sällskap, tyvärr kom de nog inte fören 20.30, men lika glad var jag för det! För det kändes som en cirkus när vad jag trodde, 4-5 personer skulle komma ut, och det visade sig vara.. 9-10 st eller något. Men det var trevligt! Lyssnade på Maskinen, The Ark, drack öl, pratade inte tyska och gick runt. Mycket trevligt :) 

Dagen efter var alla, som vanligt lite morgontrötta när man går och lägger sig vid 03-04 någon gång. En annan, som hade spenderat natten i vardagsrummet, reagerar ju rätt lätt så fort minsta rörelse sker i huset. Så var uppe vid och åkte iväg och köpte frukost med Värdinnanas far till alla andra. Mycket trevligt! Ägg och Bacon frukost med müssli mackor o gud vet vad.

Sedan var det städning som gällde. Mycket städning, allt skulle fixa för la kräftskiva! Jag tog mig uppdrag att klippa gräsmattan. I början ville ingen göra det, men i efterhand, när man fick privelegiet att dricka öl till. Då blev det kamp om den gula brum-maskinen! Som jag vann. Eller något. Var jobbigt och såg ut som ett gräsmonster efteråt, men var ändå rätt chill. STädning fortgick och alla var jätteduktiga, så inom en tid kunde festen börja!

Det var kräftor här och kräftor där, och ett mirakel att man inte luktar mer fisk än vad man gjorde. Det var snaps hit, och det var snaps dit. Det var 5 tyskar där, 1 äkta dansk, Många från fejkdanmark och faktiskt var vi nog 6 stycken från mellansverige. Så min humor och halvtogillande mot tyskland och Danmark var verkligen en hit! Eller?  Nja, kanske inte.

Uppstod lite diskutioner om det. Men inte någonstans på något otrevligt sätt!  OCh det gör väääldigt ont att säga detta, och jag måste verkligen pressa ur mig det, och jag tänker dra en sådan här sträck över så ingen egentligen ser det. 

Men Skånefolk/Danmark II:bor, är trevliga. Och jag vet inte, om jag till och med måste erkänna. Att de är nog fan trevligare än mellansvenskar.

Även, så insåg jag att.. även detta är svårt, men Tyskar är också fruktansvärt trevliga. Och tack vare dessa 3 damer som var där. Har jag fått ett intresse att 1. Åka till Tyskland och 2. Faktiskt lära mig tyska O.oDagen efter blev det skräpmat o film, lite lätt segt om du frågar mig. Men det gick, fick en promenad på slutet och vackra Idas sommarvisor med flera under längre in när My skulle sova, förlåt My! Inte fören jag ramlade in på ditt rum insåg jag hur mycket det egentlgein hördes :( 

Måndagen var det dags att åka hem, tåg en 4-5km löprunda på morgonkvisten då sova kändes överskattat. Blev samma runda som vi gick dagen innan, bara att jag sprang den två varv denna gång. Men det var jobbigt, danmark II var blåsigt, så där det var öppen mark. Hade jag givetvis motvind. WOHO! Skönt var det. 

Sedan bussade vi oss in till stan och shoppade loss. Eller, tjejerna shoppade och jag läste aftonbladet och testade hattar o mössor. Shoppa med 5 tjejer var ingen hit. Men det var underhållande i vilket fall! 

Mot tåg mot mat mot platform Kram kram kram kram kram hejdå alla :( Ska avrunda med att jag har haft riktigt jäkla trevligt, och träffat riktigt många nya vänner. Nu återstår bara att boka en resa till Tyskland för att se om alla är trevliga där, på riktigt!
Nu är jag i Eskilstuna och sitter med en lista på saker som skall göras. Halvlångkort lista må jag erkänna, allt från köpa piercing, skicka Mys kofta som inte åkt ner till Skåne än till kolla flyg och ny resväska. Så så, ska nog hitta något att sysselsätta mig med. Så bäst jag sätter igång! HEJDÅ


Wenn jemand eine Reise tut,
so kann er was erzählen
(När någon gör en resa
så kan han berätta något)
-//Mattias Claudius
Kommentarer
Postat av: Buu

Du behöver väl ändå inte åka till Tyskland för att hitta trevliga tyskar?! Det kryllar av dem här! (Ja, Tyskland är väl närmare dig än vad NZ är men slutsatsen är den att tyskar finns överallt!) :)

Ibland undrar jag om det ens finns några tyskar kvar i självaste Tyskland... Om det nu gör det så måste Hitler ha lyckats med sin supernation eftersom tyskarna verkligen har tagit över världen.

2011-08-31 @ 02:04:20
URL: http://kiwisanne.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0