Eeeh. HEJHUm.. Det var länge sedan jag skrev nu såg jag. 5 dagar sedan! Vilken hemsk människa jag är (:  

Så ska uppdatera er lite. Jag har hittat lite stormarknader. 2 st, Morrinsons som var version mindre. Tyckte jag var stort. Och idag har jag vart vid ASDA eller vad det nu hette, det var större. Och ASDA, som är likt Ica Maxi(fast större) har i alkoholsynpunkt större utbud än systembolaget i Sverige. Jag talar 4x25-30m långa hyllor. Som är högre än mig. Alkhol alkohol alkohol alkhol så långt ögat kan nå. Och självklart kan du få en 70is vodka för under 100kr. Resten är färdig mat, chips, fisk och haggis. Samt 0,05% grönsaker. Yey! (Sista är inte till 100% sant)

Har idag även haft vägarna förbi Celtic Park. Där inne fick jag stopp i pumpen, insulin pumpen. Men lätt fixat. Hittade även att Celtic har egen Vodka, Whsiky, Rödvin, Vittvin och Champange! Alkolister.

Och dagens hemskaste.. Eller gårdagens. När jag gick hemifrån. Så glömde jag släcka lampan :( På toaletten. Och det är lite så jag faktiskt börjar fundera, hur i satans hela världen gjorde jag det? Jag brukar inte ens tända lampan. Är liksom ett hål rakt upp med fönster, så ljus finns iaf så man inte pissar på väggen. Och är det mörkt ute, kan jag glädja er med att jag inte ens alltid, om jag är sjäv  hemma givetvis, inte ens stänger dörren. Slöseri med tid liksom. Måste ha tänt lampan för att raka mig eller något, sedan duschat och sedan glömt den och hela allt o jag vet inte! Men den var på när jag kom hem iaf.

Och mina grannar har jag pratat med här om dagen, och herre jesus va han måste lära sig att tugga klart. Han snackar värre än en full dansk. 


Så! Nu är ni med i svängarna igen. Imorgon natt tar jag mig till flygplatsen, slaggar där tors-fre då mitt flyg lyfter.. lite för tidigt. Spenderar Fredagen i gbg och tar mig på Fredakk kvällen mot Lundet och Sundet för Sky:et och My:et. Samt alla kräftor såklart! Och tyskar, och danskar och vad som nu mer kommer närvara. Är lite rädd för att jag kommer vara den enda Svensken, eller som iaf pratar svenska där :( 

Blir att lyssna på SD's valsång och äta potatis och snapsa för mig själv O.o OCh hur jag älskar de orden nedan. Hörde de ur en film, filmen Age of Heroes..
En kille står med WWII vapen ovanför huvudet som straff för att ha spelat duktig på skytte banan. Misstänker han stått ett så då han skakar.. 

Då säger kotten som vaktar honom, (ingen riktigt kotte) något i stil med "Pain my son, is the weakness leaving the body". 

Så kom ihåg det, det svider säkert. Men bara att fortsätta trampa. Res er, vänd andra kinden till och gå på. För smärtan du känner, det är svagheten som lämnar kroppen. Och tyvärr, ibland genom de mest trånga och smala porer den kan hitta! 

Pain my son.
Is the weakness leaving the body
-//Någon överlirare till kotte från Age of Heroes
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0