Rules of a TurtleIgår bestämde jag mig för att motivera mig själv och löpandet. Att ta sig halvmilen bara rakt upp och ner var jobbigt. OCh efter att kommit tillbaka till dörren och redo att spy, är det inget man längtar efter på morgonen... Så valde att trappa ner det en aning. 

Börjat följa löparschemat Emma gav mig för ett par år sedan. Eller när det nu var. Så idag var det 2-11-2-10 löpning som gälde. dvs, gå 2 löpa 11 gå 2 löpa 10 minuter och gå resten hem. 4km hamnade jag på ungefär. Imrogn är det istället 2-23 som gäller. Känns inte lockande det heller, men känns bättra än att känna att JAAAAAAG SKA KOMMA RUNT HELALALLAA. Det är helt enkelt skönare att springa efter tid. 

Tänkte även dela med mig av denna, som är den egentliga orsaken att publicerar. Vet att ingen egentligen bryr sig ett skit om hur min löpning går. Så därför: Bilden är hittad på en "blogg" liknande sak jag följer. Denna är funnen för Rules of a Lady. Jag följer, och uppdaterar Ruls of a Gentelman liiite oftare. Men ibland är det facinerande och se vad som försegår i huvudet på tjejer. Trots allt, majoriteten av Lady uppdateringarna är hur bra och inte dåligt man ska må. Man är jätte vacker och värd allt i hela världen. Medans majoriteten av Gentleman uppdateringarna är hur man ska ta hand om en Lady. Men är väl så det skall vara! 

I vilket fall, även om det är en "Lady" uppdatering, så var den klok. Även för oss Gentlemen
Life isn't about finding yourself.
It's about creating yourself.

Kommentarer
Postat av: lina

den där bloggen var bättre i början, nu är rules of a gentlemen bara överdriven om jag får framföra min åsikt. Så det så.

2011-08-19 @ 16:28:45
URL: http://linahelgesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0